mandag 20. desember 2010

det viktigste av alt......

  ..er å ha tid til å ha tid!!
Akkurat de ordene brente seg fast på minnekortet mitt mellom ørene da jeg besøkte bloggen til Mona på Villa Vårfrubakken! Det er rett og slett noen av de klokeste ordene jeg har sett og lest på lenge!
Og kanskje ekstra viktig nå om dagen...kjenner at jeg var ganske trøtt nå på morgenen...lite energi og futt og fres...og tidspresset øker på nå når julen nesten omtrent er her,huttetu!


Det var så koslig å sette seg ned her nå en liten stund med den vanlige prosedyren,blogging og frokost...en perfekt kombinasjon:)
Og tenk å få så mange koslige kommentarer fra dere,jeg kjenner jeg smiler inni meg.Og derfor var det jeg kom på uttrykket om å ha tid til å ha tid.Jeg kjenner at jeg trenger å ta meg tid,- jeg blir en myyye bedre mamma om jeg får litt tid til bare meg,- så ikveld når det er Blåfjell og enda viktigere Pakten på tv og ungene sitter paralysert,skal jeg snike meg til en god,lang dusj...senke skuldrene litt!! 


Roe ned,pjaske litt i heimen og prøve å komme til det berømte,
vidunderlige ovenp-stadiet.Og jammen skal jeg krype godt innunder pleddet og kose meg the Bachelor Pad litt senre også.Koooos :)


nei folkens,stress ned,pust ut og inn,hodet opp,føttene ned!
Finn den tiden som er viktig for deg slik du blir bedre for deg selv og omgivelsene!Tiden er nemlig verdifull,vi må gjøre det beste ut av den!! Fin mandag til alle som titter innom!!! :)

1 kommentar:

  1. I sverige säger vi att " tid är allt man har att göra något av".
    Man bestämmer ju själv om man vill göra bra eller dåliga saker av sin tid...
    kram , nu ska jag ta mej ett bad!!
    Ullamaria

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)