søndag 14. november 2010

Lego problematikk........som kanskje du har løsningen på? Ikke det at det er noe kjempeproblem,men gode idéer er alltid vel verdt å ta med seg. Og siden Linusen vår ikke har lekt så veldig mye med Lego før nå faktisk,så er vi litt uerfarne på hva som er lurt.Tidligere har all Lego vært samlet i sånne store plastikk-kasser med hjul og lokk og alt har blitt blandet i en salig blanding.Nå har Linus fått mange flotte esker i forskjellige serier;Atlantis,Kingdom etc...og da lurer jeg fælt på hva dere andre gjør når vidundrene er ferdig bygd og entrepeneur er ofselig stolt selvfølgelig:)  Blander dere all Lego sammen?Finner de da alle delene igjen når tingene skal bygges på nytt....eller er det litt av utfordringen kanskje?Tar dere vare på eskene?Samler dere bare på brosjyrene? Jeg ser ikke helt for meg å samle på alle eskene etterhvert...
her er nok husa-fyll allerede! Hørte et tips der en mor hadde all guttelegoen samlet inni et teppe...la det utover gulvet når det skulle bygges,og når det skulle ryddes var det bare å samle det opp inni teppet.Ganske så genialt...men her i heimen er ikke tepper så veldig geniale da både en og to og tre firbeininger fort kan komme og lage rabalder. Lego har nok mange av dere erfaring med...er spent på gode tips!!!5åringen ble superglad for all den flotte legoen han fikk til bursdagen sin ihvertfall,og er stolt som en hane over alt han klarer bygge!Og så synes vi MeMini-klærne er såååå skjønne,derfor ble vi(e-hm,les jeg) hoppende glade for denne flotten genseren Linus fikk med mormor og morfar!
Fin,varm og god...akkurat som denne krabaten her:)

4 kommentarer:

 1. Vilken söt LINUS!!! Jag har fem barn som alla är så stora att de inte leker med lego längre. Vi har aldrig sparat lådorna, utan legobyggning skall ju vara ett sätt att skapa, och fantasirera..och bygga precis vad som helst. För fannas det ju nästan inte kartonger med ritningar, utan löst lego där man fick använda fantasin. Jag sydde en legopåse av en stor rund cirkel av kraftigt bomullstyg. Men en kanal kring kanten där jag drog i ett band. När legot skulle undan, var det bara att slänga in det på den runda tyget och dra i snören som en säck och hänga upp på väggen. Det var mitt lilla tips. Ha en fin start på nya veckan!
  Kram Pia

  SvarSlett
 2. Legoen blir blandet etterhbvert,det er nesten ikke til å unngå. Vi har begynt å ta vare på brosjyrene i en perm og det er nyttig;) Ellers så selger lekebutikkene fine legokasser i forskjellige størrelser og det tenkte jeg å investere i. Man kan også bruke slike små pappkofferter.

  SvarSlett
 3. Vilken underbar unge, som en liten änglapojke...
  Här hos oss så har grabbarna alltid lekt med lego.
  De stora bitarna i en korg, och de små pyttebitarna i en korg. Legogubbarna i en korg.
  Alla beskrivningarna i en fin pärm....
  När de byggt en sak klar har den fått stå framme på "sparhyllan", sen har den plockats ner i bitar igen.
  Bara att sätta igång att vara kreativ...
  kram ullamaria

  SvarSlett
 4. ..one more challenge before the real fun starts.
  X
  V

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)