mandag 22. november 2010

I´ve got maaaAAaail :)))
Post ja....det er det alltid massevis av på mandagene.Postkassen tyter over av alskens reklamer,noen mer interessante enn andre. I desse tider er spennende lekeblad med alle mulige slags fristelser som kan føres opp på ønskelister hjertelig velkommen og til stor glede for de små,som setter kryss både på det ene og det andre som ser spennende ut,mens mamsen kan se ett og annet hun også skal sant sies! Men i dag var der noe forunderlig øverst i "bunken"!
Hmmmm......hva kunne dette være for slags blad da tenkte jeg,og da jeg fikk rusket det ut av postkassen ble det full jubel må vite.Tenk....endelig hadde jeg fått mitt første nummer av det ytterst etterlengtede bladet mitt "Campagne Decoration"!
Jeg som har gått og ventet,gått og håpt...kanskje det kom,dag etter dag.Men i dag var det ikke engang i tankene mine,og forsyne meg var det det som hadde kommet:)
Og det svarer til forventningene med akkurat den stilen jeg trodde,- 
er så fornøyd med meg selv her jeg sitter at jeg knapt nok har godt av det!
men bladet må vente...lille snorkefrøken-Martinemor er syk på fjerde dagen og har endelig falt i søvn hører jeg...nå skal sengen bli så god som aldri før for i kveld har jeg lempet og stablet varer til den o så store gullmedalje,og kroppen kjennes ut som den er både tygd og utigjenspyttet! Skuldrene verker som fy...heldigvis øyner jeg håp i så måte da jeg skal under kniven etterhvert....sprøyteskrekk får være sprøyteskrekk og jeg får bite i det sure eplet en gang over nyttår!Men nå skal jeg bare legge meg rett ut og sove godt hele natten *håpe,håpe* og våkne uthvilt,med friske unger og til en herlig dag.
Det var kveldens aftenbønn...med et gedigent takk til slutt for at jeg eeeendelig fikk bladet mitt......
den som venter på noe godt,venter ikke forgjeves:)4 kommentarer:

 1. Beautiful magazine darling.............sleep well....happy day tomorrow.............love Ria........

  SvarSlett
 2. Ser ut som et nydelig magasin med masse inspirasjon ja. Håper du får kroet deg ned i en fredelig krok og nytt det. Krysser fingrene for nattesøvn og friske snille barn. :)

  SvarSlett
 3. Spännande tidning du har fått dej, jag förstår att du längtar till att sitta i luuuugn och rooo med en kopp the och läsa den. Men verkligheten är ibland något annat,
  hoppas barnen kryar på sig och du kan börja plocka fram adventen...
  kram ullamaria

  SvarSlett
 4. No !! 4 lucky ladies won my give away !!! lovely day !!........

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)