tirsdag 19. oktober 2010

Over fjorden... ...gikk søndagsturen denne gang. Med handicappet mann synes vi at vi hadde litt mer valgrihet...mamsen skulle helst ha vært på LC med hundene men det hadde blitt uutholdelig kjedelig for ungene i det lange løp (bokstvelig talt) så dermed fikk mamma vekkprioritere seg selv..som vanlig. Sånn er det nå engang her i livet.....


Dermed satte vi oss i bilen og bestemte oss for å kjøre til byen og gå trappene opp til fjellstua! Været var friskt,med masse vind men vi kledde godt på oss og holdt varmen,og syns igrunnen det var ganske så deilig og fantastisk flott! 
Byparken er det alltid deilig å komme inn i,herlig med de enorme,gamle,flotte trærne som svaier i vinden og ungene liker veldig godt lekeplassen selvsagt! Bare hundene som manglet...var nok mangt et godt tre å stike snuten nedi og sniffe på her...men de hadde allerede fått seg en lang tur så de fikk passe den "syke" .
                                   nyyydelige Ålesund - flott utsikt fra Fjellstua!

Hadde en kjempefin dag her,-jeg kom også i siget og hadde akkurat kommet i gang med å fotografere dører og hus pg slikt som jeg liker...men da var selvfølgelig fotoapparatet tomt for batteri.Jaja.....


På veien ned til bilen igjen fikk jeg ihvertfall vindusshoppe litt både her og der...fysj så masse fint det var alle plasser!! E!,Frøken Frøland,Karisma...i alle vindu var der noe fint!!! 


Vel nede var ungene selvfølgelig tørste og bare mååååtte på McDonalds...men nå var det en stund siden sist så da ga jeg etter...kjket å kose seg litt når en først tar laust:)


Med mat i magen og nytt pågansmot kjørte vi avgårde igjen,men la inn et stopp i Borgundgavelen på Dyreklubben. Der hadde vi aldri vært før faktisk,så det var vel på høy tid!  Mange fine dyr som måtte klappes,- artig med geit og minigris som papsen har lyst på!


En koslig dag for alle sammen,anbefales på det varmeste ...Ålesund er bare helt nydelig og det er godt med litt forandring :)

2 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder....
  å så härliga ungar...
  Ha det bra!

  SvarSlett
 2. What a beautiful and very colourful post - I adore it.

  Leeann x

  p.s. agree withyour comments - blogging can be very distracting at times!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)