lørdag 9. oktober 2010

Høst........naturen eksploderer i farger! Fatastiske dager,og vi fant på vi skulle lage fine hjerter å henge på døren! Sendte ungene på døren og nedom veien her for å plukke råvarer i form av flotte nyper...så fikk jeg stryke litt klær og jeg skal ikke legge skjul på at det var egentlig litt av baktanken med hele prosjektet. Multitasking er vel en rettere beskrivelse på hva jeg endte opp med å gjøre,- stryke,vaske klær,henge opp klær,hjelpe ungene litt,steke sjokoladekake og stryke innimellom. Men dette skulle vise seg å være et vellykket prosjekt på alle måter,- ungene klarte seg ganske bra  og tredde nyper somom de aldri hadde gjort annet!
Gjett om de ble stolte da!!!! Så nå har jeg fått et fint høsthjerte på døren min så skal vi overraske mormor og morfar etter på med en til dem også....koslig :)
Så flinke dere er gulla mine!!!!!

god høsthelg 


4 kommentarer:

 1. FANTASTISKE bilder!! Så flink du er:) Rene fotografen jo??

  Klem:)

  SvarSlett
 2. One for you.....one for me.......this is so nice !! fun !!! i want such a heart !!! love love love Ria.....

  SvarSlett
 3. Hej vännen!
  Så trevligt att du besökte mig!!! På så sätt fick jag ju upp ögonen för din fantastiska blogg!!! Wow, vilka bilder och så mycket inspiration!!!
  och jag håller förstås tummarna för frieriet!!!;-)

  Kul att du tycker om mina provdockor! Jag skickar ganska ofta till Norge så det går alldeles utmärkt! Det kostar dock tyvärr 400 SEK i fraktkostnad...
  Du kanske har sett att du kan välja NOK i min webbutik så du ser vad priserna blir när man dragit bort momsen!? Moms och tull får du ju sedan betala i Norge när du löser ut paketet.

  Du är varmt välkommen om du vill beställa eller om du har några frågor!
  Annars ses vi på varandras bloggar! Och självklart får du låna bilder om du är snäll och skriver var de kommer från (som du föreslog) - det är ju bara kul!!! TUSEN TACK!!!

  Klem på dig!
  Ann-Helen

  SvarSlett
 4. Så supersøtt nypehjerte! Gøy å lage slike skikkelig årstidsting, og ta dem inn i huset. Høstfargene er bare helt fantastiske.
  Ha en fiin søndag,
  hilsen fra Kastanjedamen

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)