mandag 27. september 2010

Vikingene kommer..........

Hvis du er lei av Ben 10,Star Wars,Cars,Spiderman og alle de fantastiske superheltene som ungene aldri blir lei av...så har jeg funnet et artig alternativ,- vikinger !


Og jammen er de ikke ganske så tøffe og skumle de også...her i huset er jeg ihvertfall ganske så sikker på at de faller i smak hos guttefanten Linus - så lenge de har sverd og økser i hendene så er det garantert suksess!


Desse artige tallerkene er laget av melamin...guds gave til mødre! Ikke knuser det og tåler oppvaskmaskinen i det uendelige...hallalujah! :)
Det er firmaet Herzensart som lager både tallerknene og de knallgode,tøffe figurene under her......puts a smile in your face,ikke sant?

                                                 Var ikke vi skumle da ???


 Men har dere kjent på de utrolig myyyyke,gode gensrene fra danske Danefæ da? Så kjempedeilige,og med de barske vikingene i forskjellig format på brystkassen så blir gutta-boys forferdelig tøffe...ja om ikke fryktinngytende også mon tro?Undres på om vikingblodet de har i seg våkner til live og det blir fare på ferde? Har bange anelser.....*lol*


Her i bya...som er vaaaaakre Ålesund,har de ihvertfall Danefæ  på Farmor Ingvarda...ellers går det superfint å bestille på nett ! Det skal jeg gjøre...Linus nærmer seg 5 år og da er det gøy å begynne å tenke ut gaver...selv har han riktignok bestilt det nye WII-spillet "Donkey Kong Country Returns"...men det kommer ikke ut før etter bursdagen hans så det får bli juelgave!Men det er nok et knakande gøy spill,basert på det opprinnelige Donkey Kong Country som mange nok husker med glede...jeg hadde ihvertfall mye moro med det på min Nintendo i hine,harde dager:))
 Her er et par bilder fra blog´en til Sandra Monat som står bak Herzensart...
                     kjempekule gutterom spør du meg!4 kommentarer:

 1. Stilig! Så absolutt et tøft alternativ til røffe gutter og jenter ja. :)

  SvarSlett
 2. Kjempetøffe vikinger, og for noen majestetiske neser må jeg si.... Herlig innlegg under..ønsker deg en god uke Tove...klem

  SvarSlett
 3. Jess, disse var super-kule!
  Barne rommene her vil nok aldri bli gjennomført i noen bestemt stil eller tema, takket være reklamer på tv til barn.. (Som forøvrig er forbudt i Norge for barn under 12..!) Sånn er livet! Ben 10, pokemon, bakugan osv osv... Jadda! ;D

  Stilig om du får til å kopiere stilen på garderobeskapene jeg viste på bloggen!

  Ha en nydelig uke!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Hei og takk for besøket i bloggen min=)! Huff...grøsset litt når jeg leste det du skrev om haler i full fyr...! Det vil vi ikke ha noe av;)!! Herlig blogg du har! Jeg kommer tilbake!

  Ha en flotters uke!
  Klemmer!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)