onsdag 22. september 2010

Rule Britannia!

Bortsett fra at stylisten har valgt totalt feil hunderase oppi sofa´n her - sett fra et objektivt ståsted naturligvis - så må jeg si at Jan Constantine sine puter bare er knallherlige !!!!Je t´aime....beaucoup!!!Ikke så dum den sofa´n heller da..
Nyyyydelige blomsterbroderier kombinert med bokstaver,flagg etc.....herlig miks!Men kan ikke se for meg det norske flagget her av en eller annen grunn....hadde ikke det blitt feil?Her i heimen er vi påvirket av husets egen lille pirat,og tar til oss alt som har hodeskaller på seg må vite.Så da syns vi selvsagt denne puten var ganske så gøy:)

Merker jeg blir full av lyster her jeg sitter (ooops...fikk du litt panikk nå?)

Lystene er heldigvis ikke skumlere enn som så;vil ha putene,stolene,skapet...

og jammen vil jeg til London igjen ganske så snart også!!!!*spare*
For en vakker og herlig by!

Litt mer Love hadde også gjort seg - "hinter til Gubben"


jada...jeg vil gjerne ha benken her også jeg,-den skulle nok glidd rett inn i min vakre hage(som bare er vakker i hodet mitt enda men skal bli,skal bli!!)
Nei folkens,var ikke her mye skjønt? jeg falt pladask...i ting og tang avdelingen på Selfridges hadde de kjempeutvalg i desse putene og når jeg skriver dette innlegget så er jeg nesten tilbake der...*mimre*
Og er det en ting som er sikkert....

godt å ha deilige minner en våtsam høstdag!

5 kommentarer:

 1. Men gud så snygga prylar, så tokigt att hon valt fel hundras =0) Ha en skön dag ! Nilla

  SvarSlett
 2. Så fina kuddar, en del är riktigt snygga, och fint fotograferade. Gillar bilden med stolarna och skåpet bakom, tror du de sakerna följer med på köpet av kuddarna...?...ler.
  Kommer mera porslin i röda nyanser framöver, det är så vackert att duka med till jul. Sålde en del av de rödvita kannorna och änglatavlor mm till Norge igår.. Ha en fantastisk dag!
  Kram Pia

  SvarSlett
 3. Mye flott her ja.....fint med litt farger ja. Måtte le høyt over beskrivelsene av Duracellkaninene....så lenge de har Nugatti da.Ha en herlig høstdag....klem

  SvarSlett
 4. Wowwwwwwwwwwwww !!....love Ria........

  SvarSlett
 5. Så fina puter, det var en kreativ man.
  Härliga inspirernde bilder du har, jag lägger till mig som följare om det är ok?
  Kram Anette

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)