onsdag 15. september 2010

Og slik gikk det til....

Så utrolig mange har spurt hvordan det gikk med trultemora våra i går,når hun skulle på audition i Volda til NRKSuper sin nye barnetv-serie Vaffelhjarte.
Så her er et lite referat,fra en fryktelig spennende dag,synes Martine selv!
Måtte hente henne på skolenen time før tiden, og da var stemingen god... vi skulle ha kose-dag :)
Først stoppet vi i Ørsta og leverte en kaninunge der,så jammen ble det to fluer i en smekk! Mamsen storkoste seg som vanlig på biltur...riktignok pøste regnet ned men jeg satt jo der og kikte fra side til side på hus og hager og ditt og datt slik jeg pleier...i grunnen rart jeg holder meg på veiene!!
Ungene koste seg med film baki bilen,så alle var fornøyd! Men da vi begynte å nærme oss Volda ble stemningen til å ta og føle på....etter sigende skal det ha vært en trillion sommerfugler i magen til Martine,og det er nok ikke noe å kimse av!!! Verrere ble det selvsagt da vi etter mye om og men fant frem til skolen hvor det hele skulle foregå...vi kom i ganske god tid og ventet litt før det braket løs,og da tror jeg frøkenen satte ny rekord i makking på stolene!En sjarmerende rødfarge blusset også opp i kinnene,og sannheten kom for dagen: "Mamma,no angra ej på at ej meldte mej på!"
Men da var det for sent å snu,og vi fikk komme inn og registrere oss sammen med en 10 - 12 andre håpefulle! Så ble Martine tatt bilde av,før han som styrte spetakkelet der inne tok med seg alle barna på oppvarming i et annet rom.De kom hoppende glade tilbake igjen og hadde visst ristet av seg litt nervøsitet!
Men så begynte alvoret,og grupper på 4 og 4 ble ropt inn.Spente mødre...ihvertfall jeg...fikk ikke bli med inn og plutselig var det jeg som hadde en trillion sommerfugler i magen!! Etter en stund kom de knisende tilbake...og jeg lurte på hva de hadde gjort men det fikk jeg absolutt ikke vite.Da måtte jeg til med strenge-fjeset og sinte-stemmen (på lavt riktignok) og forlange rapport! Da hadde de skullet sagt noen setninger mens de ble filmet...ikke hva som helst men faktisk: "Ej elska dej" og "ej meina det"...så var det visst en setning til som har forsvunnet fra minnekortet her. Og slike ting er egentlig litt flaut å si det når man er 6-7 år, - men piska det var ikke Martine den eneste som hadde gjort det 
- stolt mamma!!!Etter alle på første gruppe hadde vært inne ble alle med foreldre kalt inn igjen og fikk applaus,-alle hadde vært veldig flinke! Nå skulle filmene oversendes til høyeste hold i Oslo,og de som kommer videre blir innkalt til en audition nummer to! Ingen måtte bli lei seg om de ikke kom videre,det var bare det at de kikket etter to heeelt spesielle. Så nå gjenstår det å se hva som skjer videre...vi har ingen forhåpninger men tar dette som en erfaring og så ser vi hva som skjer. Martine syntes dette var stas ihvertfall, og jeg storkoste meg med å se alle de spente,skjønne ungene.Så sånn gikk den dagen folkens, da har vi prøvd det også:)


      Prøv noe spennende du også da! 

4 kommentarer:

 1. Så herlig, og uansett en erfaring og et minne for livet å ta med seg videre. Ha en herlig høstdag min venn...klem

  SvarSlett
 2. spennende Tove..x-fingrene for Martine :))

  SvarSlett
 3. Høres ut som det ble en super dag og en flott erfaring!!
  Du har all grunn til å være en stolt mamma :)

  SvarSlett
 4. She is so cute !!! is that your daughter???....love love love from me.....Ria....

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)