torsdag 19. august 2010

Utfordringkonkurransegiveaway!


Noe alminnelig kunne det selvfølgelig ikke være...så jeg slår til med en rar liten miks,bare for å gjøre det litt mer spennende enn bare å skrive en kommentar...på denne måten kan jeg bli bedre kjent med de som tar seg tid til å stikke innom på besøk:)

Jeg har som mange av dere vet akkurat vært i London, og der kjøpte jeg noen ting som jeg tenkte kunne være premie hos meg nå når jeg nærmer meg 10 000 besøkende.Jeg har 6 stk. nyyydelige Cath Kidston teskjeer,et sett med skjønne Cath Kidston koppehånduker(som er like fine å bruke som en liten duk),så har jeg et artig håndkle som står "I dont do housework on days that end in an y(Hmmm,det hadde tatt seg ut dere),og så har jeg en koslig handleliste med teksten :"Both of us cant look good at the same time...its me or the house" (kan være grei å ha på lur den en dag man kanskje ikke har fått ryddet slik man planla)
 

Men først må jeg bare få si at jeg synes det er forferdelig koslig å se alle som har besøkt meg,og spesielt spennede å lese kommentarer fra dere,og også få tilbakemeldinger når jeg treffer dere,så tusen takk for det :)

For å være med  trekningen på min sammensuriumkonkurranseutfordringgiveaway så er betingelsene ganske så enkle,til tross for et heller innviklet overskrift:

Kan du ikke skrive litt om hva som gleder deg i hverdagen.Hva som gjør at du kjenner hjerte svulme av lykke,øynene nyte,gir deg en god latter eller gir deg sjelefred? Desse små hverdagstingene som tross alt,er det viktigste i livet?Om du i tillegg legger ut link til dette spetakkelet mitt  på bloggen din blir jeg selvsagt ekstra glad,og det blir kanskje du også for da får du et ekstra lodd :)

Alle er hjertelig velkomne til å delta,enten du blogger eller ei!

           tvi,tvi folkens :)

48 kommentarer:

 1. Tack för din fina kommentar om mitt hus, nu blev jag ju nästan generad. Fin blogg du har! Förpackningarna i ditt förra inlägg är ju otroligt dekorativa, andas 50-tal...
  Kramar från Pia i Ateljé Skogslyckan

  SvarSlett
 2. Hei å hå!

  Glede i hverdagen min er når alle rundt meg har det godt. Ingenting betyr mer.

  Men jeg blir også veldig glad når huset er rent og ryddig. Deilig mat står på bordet gir også glede. ;-)

  Sol og varme gir MASSE glede. ;-)

  ***********************************************

  Ble litt lettere nervøs når jeg ser innlegget under her.:-S

  Lekker embalasje. Kunne ønske det var Tine sin ide. Dette er samme produkter som jeg/vi på Tine ute i byen produserer. Hmmmm!!!!!

  Ja ja........ ;-)

  Ha en flott helg.

  Klem, vivian

  Ps: super kule premier..... me like.♥

  SvarSlett
 3. Hverdagslykke....mannen har kokt kaffe og roper..kom og få froskost. Når minstejenta gir meg en lapp der det står...du er best. Når den eldte sender en melding med teksten.....skulle ønske jeg var hjemme sammen med dere nå. Når mora mi sier i telefonen....du e så gjæv. Når jeg spiller Kent i bilen på full mokings....og gauler med. Når en ny ubrukt helg ligger foran meg. Når jeg blir kjent med ett nytt menneske, som jeg umiddelbafrt føler tilhørighet med. Uh...Du skjønner her kunne jeg ha fortsatt og fortsatt. Link til bloggen din har jeg jo allered på min. Jeg ønsker deg en herlig helg...klems

  SvarSlett
 4. Tack för din härliga kommentar hos mig alltid roligt med nya läsare. Ja det ska bli superkul med en liten hund...fast säkerligen lite jobbigt också. Vi har tingat en Karelsk Björnhund . Är en lagom stor hund för familj och jakt. Vi ska få hämta den i oktober. Så nu börjar ett nytt liv med träning mm. Nilla

  SvarSlett
 5. Hei du! Jeg er veldig glad i Cath Kidston,heldiggris som har vært i en av butikkene, der må det ha vært mye å titte på!!
  Jeg vil mer enn gjerne være med i konkurransen, både fordi premiene var helt skjønne og fordi utfordring er noe som ligger mitt hjertet nær. Det er jo enda slik at hverdagene er det flest av,og kan man ikke finne glede i den, blir man meget fattig her i livet. Mine største hverdagsgleder er middagen familien har sammen hver eneste dag, og her i huset spiser vi gjerne festmat midt uke med et glass vin til! Helt fantastisk hverdagslykke! Og en annen ting i hverdagen som jeg gleder meg til hver dag, er når jeg henter datteren min i barnehagen hagen og jeg kan se allerede når jeg svinger inn på parkeringen at hun roper mamma og kommer springende mot meg! Herlig etter en lang og noen ganger slitsom arbeidsdag!!

  Ha en flott kveld videre, klemmer fra AK;))

  SvarSlett
 6. Hei og tuuuuusen takk for kommentar på bloggen min! Det blir man alltid like glad for! :D
  Glede for meg er veldig mye..det er når jeg hver morgen går inn på rommet til datteren min og hun står der alltid like blid og glad og sier mamma. Glede er også når jeg etter 4 års utdanning innen helse endelig har funnet ut hva jeg EGENTLIG vil bli, nemlig Interiørkonsulent. :) En god latter får jeg alltid ved å ringe til min gode venninne gjennom 20 år. Jeg kjenner at hjertet mitt banker ekstra hardt når jeg tenker at samboeren min kommer hjem fra havet i dag, bare for å bli hjemme noen få dager å så dra igjen. Men slik er livet og det flotte med det er at man er nyforelsket hver gang han kommer hjem. :D Lykke er også sittende i parken med en god bok og et sovende barn i vognen. Men alt dette toppes egentlig med det å bli mamma. Ingenting er bedre enn det! :)

  Ønsker deg og dine en god helg!

  SvarSlett
 7. Hei søte du:)
  Så flott at du ville være med på min give away:)Mine gleder i hverdagen er ganske enkle.D å få stå opp til ei lita tulle som jeg elsker over alt på jord,å ha en kjærest som bryr seg og tar vare på meg og Nora,venner og familie som er der både i tykt og tynt.De beste gledene i verden spør du meg:)klemmer til deg:)

  SvarSlett
 8. Så koslig giveaway da! Vil gjerne ha 2 lodd jeg.
  Legger ut link på bloggen min.

  Det som gleder meg allermest i livet er selvfølgelig barna mine og min kjære. Jeg nyter virkelig hver dag med dem, å se barna mestre nye ting er stort. De strålende barneøynene som lyser i mot meg når jeg kommer sliten hjem fra jobb, røveruttrykkene deres når de gjør noe de VET ikke er lov, den sprudlende gleden deres over småting, men også stillheten som senker seg i huset når begge småtrollene endelig er i seng. Og hærligst av alt, kikke på de små sovende englene mine når de sover sin skjønneste søvn. :)

  Hvis man tar vare på de små tingene, gjør det hverdagen med mas og tjas så mye lettere. Det er hva som gjør meg LYKKELIG!

  (Og selvfølgelig litt shopping innimellom gjør ikke noen skade det heller...!)

  Klem Monica

  SvarSlett
 9. Jeg blir fylt med glede når jeg får et smil i hverdagen!...Når jeg vet at de jeg er glad i her i livet har det bra...når ting lykkes! Et av mine motto er "Den største glede du kan ha det er å gjøre andre glad!" GLEDE SMITTER!!!!

  Ha en flott kveld!! Lykke til videre!!! Klem

  SvarSlett
 10. Heia Tove.

  Morsom vri på Give Away:)
  Mitt hjerte svulmer over både tidt og ofte, men å våkne opp en lørdag morgen i Fjøra mi til lukta av nytrakta kaffi og høre patriarken rope "Frukost" og komme ned å finne en liten kjærlighetserklæring under kaffikoppen...då blir eg glad og synes livet godt å leve.

  Slik var det i dag, og eg veit det blir en fiiin dag:)

  Håper din blir like fin.

  Linken er på plass.

  Helsing Eva

  SvarSlett
 11. Hei Tove
  Flotte GiveAway-premier! Jeg vil være med :)
  Det som gjør meg glad i hverdagen er å vite at ungene er lykkelige! At minstemor kommer mot meg med et stort smil og gir meg en klem mens hun sier at hun er mamma sin jente :) Det gjør at hjertet svumler over.
  Det er når affen kommer med sitt sjelfulle blikk, legger hodet tungt på fanget mitt og sukker - jeg vet at han alltid er der og at han ser inn i sjelen min.. hihi :) du vet hva jeg snakker om!
  Det er å vite at mannen min alltid er der når jeg trenger han - og noen ganger trenger man disse mennene absolutt ikke! hihi :)
  Det gir meg fred i sjelen når barna ligger trygt i sine senger og jeg får noen rolige kveldstimer (ehm, nattetimer) for meg selv - da strikker jeg eller gjør noe annet kreativt kun for min egen del! - det er godt for sjelen!

  Ha en super dag!
  Jeg iler inn på bloggen min for å legge inn en link ;)
  klem Stine

  SvarSlett
 12. Hei Tove!
  Flott blogg, jeg har lagt den til på blogglista mi så jeg kan følge med litt hva som skjer her.

  Det som gjør meg glad (og veldig rørt og stolt) for tiden er en lys og klar 1. sopran-stemme som tilhører det herlige vesenet jeg satte til verden for snart 9 år siden. Han synger ikke bare på øvingene tre ganger i uka, men også på vei til og fra, og litt innimellom. Trenger jeg si mer?

  SvarSlett
 13. Hei

  Eg blir også glad når når mine nærmaste har det bra og er glade, det er det viktigaste. Ellers så blir eg glad når sola skin, når me er omgitt av gode venner i godt humør, når eg har fått gjort noko eg har utsett lenge, eller når eg har fått til noko eg ikkje visste at eg kunne.
  Masse anna som gjer meg glad og, men dette var det eg kom på først.
  Ha ei fin helg:)

  SvarSlett
 14. Hei!
  Jeg er en enkel sjel, blir glad når guttene sitter i mykt kosetøy i armene mine en lørdag morgen, jeg har kaffe og vet at det er to dager fri sammen...!
  klem♥

  SvarSlett
 15. Tusen takk for hyggelig besøk i bloggen min!
  Ja, i lekehytta vår kan du bare flytte inn om du (eh..ungene)ikke får sin egen til våren;-)

  Slenger meg på her jeg også.
  Som bloggen min også heter;
  Stunder av lykke for meg er når jeg kan skape noen og være kreativ, når jeg våkner og finner ut at alle ungene har sovet heeele natten, når huset er ryddig, når jeg kommer sliten hjem fra jobb og mannen har nystekt eplekake i ovnen (ja, for tenk sånt gjør han:-) ) når det går andre godt, når ungene kommer med sine gullkorn og smiler og er glad.
  Ellers kan også en ny sofapute eller besøk i bloggen gjøre meg glad!:-))Ha en super dag:-)

  SvarSlett
 16. Hei !! Så koselig at du fant bloggen min å la igjen ei helsing så eg kunne finne deg !! Kjekt med bloggere som kommer fra same område ;)
  Det som gjer meg glad er å få vere ilag med mann og barn, nyte ein stille søndag som i dag med regn har nesten lengta etter det ;) Kjekt med fint ver men travelt i lengda :) må liksom ut.. Noko anna som gjer meg utrulig lykkelig er å få tilbring tid med alle dei gode veninnene mine som bor i ålesund, savner dei veldig etter vi flytta.
  Snart giveaway hos meg og ;) klem MILLA

  SvarSlett
 17. Hvedagslykke for meg er når minsten på 5 kommer inn døra. Hun ser ut som hun har badet i søle ..kikker på meg og sier " skitne barn er sunne barn , ikke sant det mamma"
  det varmer en mors hjerte:)

  Tar 1 lodd:)

  SvarSlett
 18. Jeg blir gjerne med på din giveaway. Ting som gjør meg lykkelige er når det er sol på fridagen min, jeg kan ha en lang kosemorgen med guttene mine, går en laaaang tur etterfulgte av en deilig lunsj med nybakte rundstykker, et stort glass latte og nytt interiørmagasin - da blir jeg lykkelig ♥

  Jeg lenker til deg inne hos meg :-) Og lykke til i min giveaway, koselig at du vil være med!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 19. OOOO, flotte gevinstar! Me like alot!
  Eg kjenner ofte sommarfuglane i magen når eg sit på jobb å tenkjer på Kjærsten min. Nokre dagar vert ein heilt vanlig familiemiddag midt i veka ein fest når alle har hatt gode dagar på jobb og skule og alle leksene er gjort. DET er kvardagslykke på sitt aller beste :o)
  Klem Tonnje

  SvarSlett
 20. Verry nice Give Away.
  I love Cath kidston ♥
  hugs from Holland.
  Margarita ♥

  SvarSlett
 21. Flott blogg.

  Jeg blir glad av å gjøre andre glad.

  SvarSlett
 22. Oi, det er faktisk ganske mye. Jeg er lett å glede, og gleder meg mye over de små tingene, og de små øyeblikk. Kameraet gir meg stor glede, og dyra rundt meg får virkelig hjertet til å svulme. Mannen min klarer det faktisk også fortsatt. ;)
  Hodet er som en poppende popcornkjele, og når jeg faktisk får fullført en idè og er fornøyd med den gjør det meg glad. Jeg har også funnet en stor, ny glede i bloggverden, for her er både smil, inspirasjon og energi.

  Jeg kunne vel skrevet en bok om hva som egentlig gleder meg, men stopper her. Likte denne måten å utfordre på, og smeltet jo helt over premiene dine! Nå løper jeg da inn og linker den opp hos meg. Denne fikk meg virkelig til å gledes og smile. :)

  Gratulerer med så mange besøkende! =D

  SvarSlett
 23. Du har helt rett. Det er de små, enkle tingene som gjør livet verdt å leve! Det er akkurat dette jeg prøver å formidle i min egen blogg. Et smil fra min kjære, en klem , en nuss, en fin sang, en god bok, en flott solnedgang, en øl med gode venner, sjokolade.. I mars flyttet kattungen Samson inn hos oss, og han får meg til å smile og le hver eneste dag. Det er rart hvordan et lite dyr kan ha en så stor personlighet, han har virkelig blitt et viktig familiemedlem! Det har etter hvert blitt mange innlegg i bloggen min om han! :-) Jeg linker deg jeg, så har jeg DOBBELT så stor sjanse til å vinne de flotte premiene! ;-) 2 lodd til meg! Hurra!

  SvarSlett
 24. Den største glede i hverdagen er når helsa "smiler" for meg og mine nærmeste.:-)

  SvarSlett
 25. Hejsan,

  Är inne på din blogg för första gången, självfallet vill jag vara med och tävla om Cath Kidston saker.

  Oj, det finns mycket som ger mig vardagsglädje i livet; nummer 1 är mina barn som då sonen 2½ år för första gången deklarerade att mamma jag älskar dig jättemycket, nummer två min lilla men älskade familj som hjälper, stöttar och utmanar till nya saker, nummer tre är våra djur; hästar, hund & katter som alltid tröstar och muntrar upp om man är på dåligt humör.

  Sedan finns det en annan katerori och det är saker som upplevs med ovannämda; att gå i svampskogen och hitta ett nytt ställe med svart trumpetsvamp är en rejäl pulshöjare, liksom att se dottern, snart 6 år, vara på ridskolan och helt plötsligt se hur hon förstår ett moment och kommunikationen henne-ponny blir jättebra.

  Ett annat moment av vardagsglädje är trevliga inredningsdetaljer, kläder och prylar. Mitt bästa städtips måste nog vara att belöna sig själv innan man tar itu med storstädningen och placerar den nyinköpta inredningsdetaljen som krona på verket då det är fördigstädat...brukar fungera jättebra hemma hos oss.

  Kram,
  Petra

  SvarSlett
 26. Hejsa :o) hvor er det bare fint dit Cath Kidson jeg vil gerne være med Klem Betina

  SvarSlett
 27. Juhu! For en artig give away :D

  Glede.. Når jeg ser ut som ett takras, med fluffy hår, sminke all over, og trøtteste trynet, og datra mi kommer opp fra senga, gir meg en klem, og sier : "god morgen mamma!så fin du er idag"! :)DET kaller jeg glede!
  Det øynene mine nyter, er friske, herlige farger, prikker, blomster, turkis, 50talls damer, og rent hus!
  Latteren sitter ikke langt inne når jeg ser folk dumme seg ut faktisk.. :P (ikke ondskapsfull altså:P) også elsker jeg engelsk humor, og Else i torsdagkveld fra nydalen.
  Sjelefred får jeg best når jeg sitter alene i skogen, hører fuglene kvitre, vinden blåse, kjenner lukta av rå skog og kan ligge og se opp på himmelen!:)
  Klem therese

  SvarSlett
 28. Glede for meg er å
  ...bli vekket av små kalde barnføtter som krøller seg opp inntil deg i sengen på morningen
  ...trekke pusten inn med frisk høstluft
  ...lukte ferskt brød
  ...gå en tur med kjæresten, hånd i hånd

  Det enkle er ofte det beste, helt klart!

  SvarSlett
 29. Dette blir vel klisjeer, men det er helt klart ungene mine som gjør meg (mest) glad!

  SvarSlett
 30. Sjælefred, det får jeg af at gå mine lange ture i ensomhed og i smukke omgivelser. På den måde lader jeg op så jeg kan give kærlighed og omsorg for min familie og mine venner.

  Dejlig blog du har, det har jeg måske nævnt?

  Klem Helle
  (linker til din giveaway, jeg VIL vinde teksten med "Both of us can´t look good at the same time..", sååå morsomt (og sandt!)

  SvarSlett
 31. - at de jeg er glad i har det bra.
  - de gangene jeg innser at jeg HAR blitt klokere med årene.
  - en håndarbeidsstund.
  - sosialtsamvær med fredelige folk.
  Jaja, jeg er visst ganske så kjedelig...

  Hilsen Fama

  min mail: anihaarb@online.no

  SvarSlett
 32. What a very generous giveaway you are Having. Lovely!
  Ness xx

  SvarSlett
 33. Klart att jag vill vara med på utlottningen!
  Och jag länkar.
  Vardagslycka för mej är:
  -att få vakna pigg och kry
  -att få en kram av kund som tack för bra betjäning
  -hitta saken som man letat efter i månader
  -få en kram av tonåringarna
  -fästa sista tråden på handarbetet

  SvarSlett
 34. Morsom give away!!
  Ting som gleder meg i hverdagen, hmmm, skal vi se....
  Når sønnen min på 4 år gir meg en nuss og sier han er glad i meg,
  da smelter jeg:) og når vi sammen som familie ser en god disneyfilm og spiser popcorn mens vi fyrer i ovnen og det er ruskevær ute, det er godt det!! og når sønnen min og samboeren kommer hjem fra fisketur blide og fornøyde og stiiinker fisk hehe!! Jeg blir glad av at alle i familien samles, både stort og smått:) og sist men ikke minst, interiørpusling, gamle ting med sjel, blogging, en stooor kopp kaffe, sjokolade, hytta på fjellet og frisk luft!!!..:) Kort sagt: DET ER LIVET som gjør meg GLAD;)

  Ønsker deg en flott helg!! (tar 2 lodd jeg) Klem Jeanette:)

  SvarSlett
 35. I ♥ familien min, herlige måltider, friske blomster, treffe gode naboer på lekeplassen... Det er mange, mange gleder i hverdagen -det er viktig å sette pris på selv de minste ting.

  SvarSlett
 36. Det som gjør meg glad er den herlige lille sønnen min som smelter hjertet mitt minst 1000 ganger om dagen. Og å se min mann med vår sånn er gjør meg om mulig enda gladere! ♥ familien min!

  Jeg har lenket her: http://konkurranseblogg.blogspot.com/2010/10/giveaway-hos-toves-sammensurium.html

  2 lodd på meg da :)

  Ha en herlig helg!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 37. Hærlig vri på giveaway:-)
  Jeg har mange hverdagsgleder og ting jeg kjenner meg heldig over i hverdagen!
  Jeg venter mitt første barn, og hver gang jeg kjenner den lille bevege seg må jeg bare stoppe opp, smile og være litt ydmyk over at akkurat jeg får oppleve dette når jeg vet det er mange som aldri får de barna de ønsker seg. Når mannen min rer opp sengen om morgenen uten at jeg har bedt ham om det:-) en kopp kaffe med ei god veninne. Min fantastiske nevø som fortsatt liker best å sitte inntil meg, lese bok og drikke sjokolademelk:-) Høsten med alle dens farger, lukter og stemninger. Jeg kunne fortsatt i det uendelige:-) men som du forstår er det mye jeg gleder meg over i hverdagen!
  Takk for at du fikk meg til å starte denne dagen med å huske på det:-)
  God helg!

  SvarSlett
 38. Velkommen hjem fra tur:-)) I dag har jeg ryddet inn sommeren. En hel Haug av plomster Potter, hage møbler, nips og diverse. Dette gleder meg veldig. En sesong er over men jeg ser nå frem til jule forberedelse. Har mange prosjekter og jeg koser meg med disse sammen med min datter på 12 år. Jeg skal legge meg som følger av bloggen din fra pc'en min i kveld. Sitter på trappen og skriver fra telefonen nå. 2 lodd til meg, og takk for gledene du sprer :-)) mvh thora.walle@gmail.com

  SvarSlett
 39. Glede for meg nå om dagen er når de ringer fra sykehuset, og de sier: Nå har vi funnet noe nytt å prøve( smertebehandling) Da er det håp.
  Er inne i en sånn periode nå :)
  Håper og tror...
  Bloggen din er flott! Kommer tilbake.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 40. Heihei!
  Så koselig utfording:)

  det som gleder meg i hverdagen er mine vakre husdyr og min kjære som inniblant plutseilg helt uten grunn overrasker med å legge igjen en liten lapp i kjøpeskapet, eller henge på speilet på badet og skriver for eks elsker deg, tenker på deg! :)
  Det gjør meg virkelig lykkelig! :)

  La ut en innlegg i bloggen min om denne flotte giveaway utfordringen også:)
  http://swimzy-lykke.blogspot.com/2010/10/giveaway-hos-toves-sammensurium.html
  Mvh siv anita

  SvarSlett
 41. Hei du!
  Takk for hyggelig kommentar hos meg og trekningen min, og jeg ser jo nå at du er litt glad i retro-damer og har litt sansen for 1950ies housewifes!

  Hva som gjør meg glad... jeg blir glad for nesten ingen ting, og er nok veldig lett å glede! Men den største gleden er vel å kunne glede en annen! Så sånn sett er en Give Away en fin måte å glede de som følger bloggen din! Gi litt tilbake til de som følger deg, og trofast kommenterer!

  Cath Kidstone er en favoritt, og jeg håper i det lengste...!

  Klem cathrine :-)

  SvarSlett
 42. Hej va roligt att du hittade in till mig. Ja visst va de snällt av mannen o köpa mig boken :)
  Han kan ibland när han vill, haha

  Vilken fin blogg du har. Fina saker du har på din give away. Vill gärna vara med.

  Vardagsglädje för mig är min dotter o min sambo.
  Att vakna frisk.
  En promenad i de fina höstvädret.
  Ett loppisfynd jag letat efter.
  En överraskning så klart!

  Ha de gott
  Kram Camilla

  SvarSlett
 43. Hei!
  Jeg er med... Kan jo sitte her og skrive i timesvis... Så mye som gjør meg glad!
  -At barna sovner og selvfølgelig at de våkner igjen!
  -Dager med fint og deilig vær, men også dager med dårlig vær for da koser jeg meg ekstra inne!
  -Gode venner og verdens beste familie (stoooor familie).
  -Også i denne bloggverden, alle koselige kommentarene og ikke minst når noen legger seg til som følger- Blir sååå glad!
  -Jeg blir overlykkelig om jeg finner en 4kløver eller vinner 20 kr på flax
  - Generelt en positiv jente som gleder meg over det meste og kommer til å bli overlykkelig om jeg vinner her :)

  Jeg tror jeg stopper der... men har mange gleder på lager!
  Se lyst på livet! Det gjør jeg :)

  Koselig blogg og artig give away!

  Stoooor klem Anette :)

  SvarSlett
 44. Glemte og si at jeg linker! Tar 2 lodd-tusen takk :)

  Blei litt revet med ;)

  Klem!

  SvarSlett
 45. Hei, Tove! Takk for hyggelig hilsen:) Hverdagsglede ... Ikke vanskelig! Tid med barna mine; smil, latter, glede, klemmer. Små øyeblikk!

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 46. Så fin variant av en give away.

  Hverdagslykke er for meg når hunden min har lagt seg på sofaen med hodet på en pute og sover sin søteste søvn. Det er når mannen min kommer hjem og gir meg en klem. Det er når jeg har laget kjempegod hjemmelaget marsipan og kan kose meg med den mens jeg ser på et eller annet på tv. Og en hel drøss med andre ting. :)

  SvarSlett
 47. Hei. Fryktelig flotte premier!!
  Hverdagslykke... Høst, tenne opp i ovnen, kaffe i koppen, sulle rundt i huset å flytte på ting og tang. Lykken er fullkommen når jeg får min kjære til å hjelpe meg med alle krumspringene mine, (flytte skap frem å tilbake, skru opp og ned hyller osv..) jeg vet han stønner inni seg å er fryktelig uenig i at det er absolutt nødvendig med en eneste gang ;))
  Når da sønnen på 15 kommer å gir meg en klem å sier; det ble Kult mamma....
  JEPP da er jeg ganske så lykkelig.
  Mvh Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)