torsdag 26. august 2010

Rått!!!

Advarsel!Her er det høy siklefaktor ! I alle fall,hvis du som undertegnede,synes innslag av litt factory vintage her og der er likandes!
Tenk hvis om at jeg bare kunne stikke hånden inni bildene her og røske til meg alt jeg ville ha....da hadde det blitt fullt her gitt!(og det er det visst allerede,tji-hi)
Men det er noe med at vil man ha plass til noe,så klarer man det sier nå jeg!!!!!!Da får man heller ommøblere litt og rekonstruere,så ordner det seg som regel!Og så blir man jo sååååå fornøyd etterpå...synes det aldri har sett bedre ut...sånn omtrent til neste gang man ommøblerer litt igjen og har fått det enda bedre *lol*
Det ser nesten ut som litt rydding og ommøblering hadde vært på sin plass på bildene oppom her...men det er nok system i rotet her,i motsetning til rot i systemet.Og det har absolutt sin særegne sjarm (merkelig at det ikke er fullt så sjarmerende med system i rotet på hjemmefronten???) Visst du også likte denne "roteplassen" så heter stedet Factory20 og de har sååååååå masse tøft;møbler,lamper,kunst,klær...jepp, sikl i vei!!! :)


1 kommentar:

  1. Så spennende! :)) Knalltøffe slike industrielle møbler i forskjellige ubehandlede metaller kombinert med rustikk trevirke med en slitt finish!

    Ha en fin uke! :)

    Klem, Ann,
    Interiørbloggen Glassveranda.

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)