lørdag 28. august 2010

Maison!

Jeanne D´Arc magasinet blir voldsomt omskrevet på blogger rundt omkring.Med god grunn....for all del! Der er utrolig mye lekkert inni de bladene.
Men jeg vil slå et slag for Maison jeg i dag.....som jeg storkoste meg med i går!


Her var maaaange deilige reportasjer fra mange spennende hjem,- inspirerende :)
Gode oppskrifter med bær - passer bra nå som det bugner utenfor husets vegger!
Jeg har kjøpt Maison i alle de år,- helt siden første nummeret kom ut! Mang en kosestund har blitt tilbrakt med nesen godt forplantet mellom permene.I en periode synes jeg nok de hadde vel mye "minimalistiske" hus og stil i bladet,men synes de har fått til en bra blanding nå,så jeg kjøper bladet hver gang ..alltid en glede når det er et nytt nummer! Maison,Vakre Hjem og Interiørmagasinet er trofaste venner og gledespredere og jeg tar hatten av for de flotte bladene de har blitt!

Kos deg med et deilig blad du også i helgen,slapp av,nyt livet og bli inspirert :)

8 kommentarer:

 1. Er godt fornøyd med valget ja :)
  Gulvet kommer fra Kronotex og heter Route des Vins Foncè. Finnes i en lysere variant også, som heter Route des Vince Clair.
  Hehe, kjenner igjen den følelsen av å ha lyst til å legge nytt gulv. Da vi fant dette gulvet var jeg overlykkelig over å ha funnet noe så stilig, men også litt trist over at vi har lagt ferdig gulv oppe. Hadde vært gøy å hatt det i et rom som blir mer brukt i hverdagen enn kjellerstua. Men, men.. Tror uansett det gjør kjellerstua litt mer spesiell :)

  Fine bilder du viser forresten, ha en fin lørdagskveld :)

  SvarSlett
 2. Flott blogg du har!
  Og tusen takk for hyggelig kommentar! :)
  Afhgansk mynder rasen er bare nydelig! Like pent "hår" som mine alpakka.
  Er sikker på at alpakka hadde gått fint sammen med hunder. :) Men alpakka må gå sammen to og to - de blir så ensomme hvis de står alene at de kan dø. ;)
  Til neste år får vi både hingstene og flere drektige hopper til salgs! Så bare si ifra hvis du har plass til alpakka i hagen! :)


  GOD helg!

  klem, cecilie

  SvarSlett
 3. Å! Trur eg må kjøpe Maison, tapeten på soveromsbildet var kjempefin!
  Kose meg med interiørblader er det eg har tenkt å gjere i helga og :)
  Ønsker deg ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar♥ Maison er et blad jeg veldig sjelden kjøpre, men denne gangen kjøpte jeg det og likte det veldig godt, utrolig flott det hadde blitt det huset de hadde "pusset opp" i 15 år....sukk...håper vårt ser slik ut om 15 år...hehe:))
  Ha en fortsatt god helg♥

  SvarSlett
 5. Jeg kjøper Maison av og til, det har som du sier vært litt mye minimalisme der. og jeg gidder ikke se store hvite vegger. Men så kjøpte jeg det med meg på flyet sist helg. Og koste meg skikkelig. Det var så mye fint. Så gøy å se vellykke mixen av stiler. Spes. i huset på Konglungen her i Asker.
  Må du ha en herlig helg:)

  SvarSlett
 6. Koselig med et interiørblad i ny og ne....men lo litt en kveld det ble med et Maison-blad på senga for det er jo kjempetungt å holde hehe. Greit nok når bladet ligger i fanget. Må jo være bortimot 3 kilo...3 kilo med inspirasjon;)

  Fin den butikken du var innom i London også....mase fine ting:)

  SvarSlett
 7. Jeg abonnerte på Maison noen år tilbake, i årevis, men sluttet med det i en periode da alt i bladet så ut som om det var hentet fra verdens kjedeligste møbelkatalog, og det meste de skrev om var funkishus, trendmassig sikkert korrekte, men identitetsløse sådanne helt uten særpreg. Det finnes mange knalltøffe funkishus også, men Maison visste i hvertfall ikke av dem ;) Jeg har ikke lest Maison siden jeg sa opp abonnementet mitt tror jeg. Kanskje jeg mån gi bladet et nytt forsøk etter å ha lest dette ;)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)