søndag 15. august 2010

Flower Power........

Her satt en søt pusekatt også....
Utrolig flotte blomster!Nyyydelige farger

...London er en fantastisk vakker by,-blanding av storslått gammel stortid kombinert med nye spennende bygninger er perfekt.Men det som virkelig setter prikken over i´en er alle de vakre blomstene man rett og slett ser overalt! Og som det blomstrer - er substral trikset eller er det klimaet?
Samme hvor jeg snudde meg så var der blomster...til og med høyt oppetter veggene der ingen skulle tro at det i det hele tatt gikk an å komme til å vanne dem!!!! Alle restauranter hadde krukker og kar og karmer og ikke vert jeg hva de ikke hadde blomster oppi....tenk om vår lokale "restaurant" hadde skjønt et og annet og kanskje pyntet litt opp fasaden?????
Linda stakkars ble vel helt oppgitt over meg,som ikke bare fikk turistattraksjonene med på kameraet men også overveldet av de mange vakre blomstrene  knipset kontinuerlig i vei desse klattene av farger,liv og glede som var med på å gjøre London til det fyrverkeriet av inntrykk som den er!
I dag stråler solen - var ikke helt etter min plan men det er bare en herlig overraskelse!!!!!SÅ da er det bare å komme seg ut og nyte naturen og blomstene her!God søndag til deg og dine også:))

1 kommentar:

  1. Beautiful flowers !! wishing you a happy sunday.....love Ria.....

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)