mandag 23. august 2010

Drømme seg bort?

Kan ikke hjelpe for det,denne falt jeg pladask for!!! Ser for meg mange,gode kosestunder med noen deilige interiørblad,litt godt å drikke,eller bare høre fuglene kvitre og se på kaninene løpe rundt i hagen...nyte det gode liv,og drømme seg bort!!! Så pappa;dersom du er innom og ser dette her så vet du hva du har å gjøre!!!!!! Dette må bli et kommende prosjekt!!!!!! Det er ikke et hint,anse det som en ordre;) Kan ikke være noe hokus-pokus å lage heller,skulle nesten klart det selv!Praktikeren i meg lurer litt på om det er så lurt med tre-tak,- det er ikke fritt for det drypper litt fra oven her på desse kanter så spørs om ikke man måtte ha på noe takheller/papp eller et kvart?Og så kan det hende det ble litt vel mye rosa her,men nå er det i grunnen ganske så skjønt med rosa så vi får prøve oss frem....til neste vår!!!Må ha denne,bare må ha den!!!!!!!Bildet er forresten fra Country Homes:)   Håper solstrålene skinner der du er i dag!

6 kommentarer:

 1. Her gjelder det å ha planene klare....det er jo halve morroa. Du har sikkert noen knep for å få det slik du vil......ha en nydelige uke kjære du...klem

  SvarSlett
 2. Det var en liten mysig sittplats! Hoppas pappan din läser det här, annars får du bygga själv.
  Kram Pia

  SvarSlett
 3. Dette må man i allefall kalle romantisk til fingerspissene. Tror jeg ville hatt den hvit jeg...Takk for hyggelig kommentar hos meg. Ja, jeg kan tenke meg at du får med deg en hel liten sandstrand hjem når du har tre (var det ikke 3??) store hunder med mye pels. Jeg kan jo igrunn bare sveipe over med støvkluten på den lille kroppen til Naomi, så er sanden vekk - så jeg skjønner at jeg ikke har noen klagerett her, hihi. Herlig med hunder!!

  SvarSlett
 4. Hei.
  Ja dinna va nesten til å spise opp. Tenk å ha dinna i hagen.
  Men sikkert ikkje so praktisk på våre kanta nei:)

  Helsing Eva

  SvarSlett
 5. Neimen!!!! Oj!!! :)) Dette er den første jeg har sett utenom min!! :D Jeg har faktisk en akkurat slik hagebenk, så å si helt lik, -en jeg tegnet og bygde for ca. 10 år siden!! :)) Min er blåmalt som hagebordene mine, og står i hagen vår på motsatt side av hengebenken på den "indre" gårdsplassen vår hvis du så det innlegget, men min har aldri vært stylet og dollet opp på denne måten! :)) Så herlig!! Tror dette må være jenteutgaven og at min er en gutt! :DD Kanskje jeg må ta å lage et lite bloggeinnlegg om min, sånn at du får se den! Det har faktisk aldri falt meg inn å gjøre! Den har liksom stått der så lenge på samme stedet den benken at jeg ser den jo ikke lenger!...Nesten for ille!... tror jammen jeg må blogge den! ;)
  NB! Takk for koselig besøk, og ha en fortsatt fin uke! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 6. Kanskje hvis vi parrer dem at vi kan få et kull med noen nyyydelige små lyseblå slike!! ;DD

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)