fredag 13. august 2010

Back in business.....


.....etter noen flotte,fantastiske dager i London!!!! Har hatt det helt supert - kan bare klage på en ting og det var for liten tid,for lite penger :))) 
Men har på følelsen det aldri blir nok av det i London!
Men vi fikk ihvertfall kost oss masse,-opplevelsene stod i kø: London Eye,Madame Tussauds,Musicalen "We will rock you",konsert med Lady Antebellum,sightseeing med buss og ikke minst å få gå rundt i gatene og kikke seg rundt - kjempekoslig!
Skal legge ut mange bilder fra turen etterhvert,- nå er jeg back in business og business er blant annet husarbeid,2 unger som skal aktiviseres og tre hunder som trenger seg en skikkelig tur...så blogging står dessverre ikke øverst på listen:/
Men litt snadder kan jeg by på - sjekk denne avdelingen nede på Selfridges da.....dååååååån,siiiiiiikle.....ønske om lastebil og lottogevinst har knapt nok vært større! Her var mye tøft!!!!!En sann prøvelse for stakkars,lille meg!Verre ble det noen steg lenger bort - da en Cath Kidston avdeling åpenbarte seg...reisefølge/søster Linda resignerte oppgitt og satt seg ned på en knalltøff tolix-stol (herlig uvitende om hva slags skatt rumpen hvilte på), og jeg fikk ulyste meg littegrann! Er svært nøgde med investeringene her...skal få se senere,så tålmodighet min venn!!!!! Må bare fortelle at på vandring i Covent garden dagen etter gikk jeg rett på en egen Cath Kidston butikk - o lykke!!!!!(Lykke for meg ihvertfall,fortvilelse for Linda sannsynligvis!!!)

Men hyppla Tovemor..nå må jeg jammen ta og hive meg rundt og sette på femte-giren,så sees vi forhåpentligvis senere ???Hei så lenge :) 


3 kommentarer:

  1. For en herlig tur du har hatt....heldiggrisen...stor klem til deg

    SvarSlett
  2. Where is this Tove ?? what a great shop !!!.....wishing you a happy weekend darling...love Ria.....

    SvarSlett
  3. Åh du er heldig som har vært på konsert med Lady Antebellum!!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)