onsdag 14. juli 2010

En liten souvenir....
...klarte jeg å snike til meg når vi var på tur for noen dager siden.Må bare innrømme at det var nesten som en pine å kjøre nedover vårt vakre land,og ikke ha tid til å stoppe både her og der for å snoke litt inni vidgjetne butikker jeg så lenge har hatt lyst å besøke.Men nå kom ungene først,så da fikk mamsen bite i seg lystene sine igjen !Men til alt hell så lå Sørlandet Shoppingsenter eller hva i huleste det heter rett ved Dyreparken,og dermed klarte jeg med  list og lempe å få med meg gjengen inn for en liten runde.Må vite der til og med var Home & Cottage der inne - plutselig var Gubben,Martine og Linus mor/kjerringløs i det jeg for som ei rakette bortetter gulvet med H&C i sikte!Sikle,sikle folkens! 
Men kom ut igjen like rik /fattig...akkurat denne dagen var der faktisk litt rotete og tomt synes nå jeg,selv om jeg selvfølgelig på min desperate runde der inne skimtet mang en fristelse også:)
Men det var på Åhléns jeg endte opp med å handle litt faktisk,-fant likedan voksduk som kjøkkengardinene så det var toppers...og så fant jeg dette supersøte oppvaskstativet som jeg bare måtte ha.Er slik med enkelte ting vet dere :


Må ha det,bare må ha det.......


Var det ikke fint da?

3 kommentarer:

 1. Hej
  Ja ibland måste vi mammor stå tillbaka lite men vad gör man inte för de små raringarna.
  Kram Agneta

  SvarSlett
 2. Hei
  Tusen takk for spor på bloggen min:)
  Jeg er ikke bortskjemt med så mange kommentarer MEN det er jo selvsagt fordi jeg aldri kommenterer hos andre. Det blir bare ALDRI tid:)
  Ønsker deg og dine en riktig god sommer:)
  AC

  SvarSlett
 3. Hyggelig at du tok deg tid til en sving innom vår nyeste butikk, nemlig på Sørlandsparken - men veldig synd du ble møtt med en litt rotete og tom butikk. Beklager virkelig dette, men det skyldes rett og slett at butikken er veldig ny og de har møtt en helt enorm etterspørsel fra kundene på sørlandet. Jeg vet de fikk massevis av nye vareforsyninger i slutten av forrige uke, så det var synd ikke vi fikk timet det bedre med ditt besøk. Glad du fikk handlet litt på Åhlens da i alle fall. Ønsker deg en strålende sommer videre!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)