mandag 26. juli 2010

Ååå så godt.....

...det var å få kjøle seg ned for de heller godt kledde firbeinte familiemedlemmene ! Vi med to ben syntes det var bare vidunderlig med litt varme,mens det ble litt i meste laget på denne gjengen.Da er det veldig greit å ta en kjøretur opp på Vedde - der løper de ned mot vannet med en gang jeg har sluppet dem løs...og jeg kommer heseblesende etter og er like spent hver gang om jeg finner dem igjen,- eller om de har fått teften av en hjort eller annet spennende?
Men det har da heldigvis gått bra så langt,og dette gjør altså sååå godt for både huner og matmor! Nydelig natur,glade og elleville hunder....ja jeg ser vel noko ellevill ut selv sikkert der jeg går og vifter med armene og tror hver eneste flue er en hersens klegg,som jeg har aldeles panikk for.Men iført lange bukser,fleecejakke og støvler er jeg godt innepakket og ser vel nærmest ut som jeg skal på Nordpolen og det kjennes egentlig slik ut også...jeg blir like dyvåt jeg som hundene...de av vannet mens jeg bader i svette.Men hva gjør man ikke????


Etter alt regnet fant vi ikke igjen den deilige sandstranden de pleier løpe på engang,så de løp i vann alle veier! Men det passet utmerket,- de løp som gale gjennom vannet og det ble kort,men intenst!!!!!!!! Fornøyde hunder resten av dagen ...og da er mamsen også fornøyd_)

1 kommentar:

  1. Your doggies are so cute...........nice doggies !!! happy new sunny week .......love Ria....

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)