tirsdag 8. juni 2010

For sent,Oddgeir!!!!!!!


Mimmi lurer omkring



Ja dessverre blir det ikke noen episode herfra i den populære tv-serien "Der ingen skulle tru nokon kunne bu...!"Oddgeir Bruaset som jeg møtte nedi veiene her nå på formiddagen i dag og tok en liten prat med,var nemlig en dag for sent ute - hadde han kommet i går kunne vi riktignok klart å fått til en episode,-da må jeg bare innrømme at jeg tenkte inni meg "her skulle ingen tru at nokon kunne bu" idet jeg tittet meg omkring og lurte på hvilken ende jeg skulle begynne i.Mye jobbing og frem og tilbake sist uke hadde resultert i opphoping av husarbeid,- slik såg det også ut!:/(Tror ikke vi tar med bilder av akkurat det,hehe)



Heldigvis har vi fått en sommervikar på jobben som stiller opp og virkelig er interessert i å tjene penger,og på kort varsel stilte hun opp slik jeg kunne få ta meg en etterlengtet fridag.Deilig!
Takk til Karoline som har fått englestatus i mine øyne :)
Dermed kunne jeg i dag endelig pjaske litt rundt huset,og kose meg i solen som skinte gjennom av og til.Fikk ikke tak i Geranium,men noe ble det jo lell,-rosa selvsagt! Deilig med litt nye sommerblomster i krukkene,for ikke å snakke om skjønne markblomster som jeg og ungene plukket langsetter veiene på vei hjem fra skolen.Ute hos Anne-mor på Emmas Verden fikk jeg også litt snop...hadde et gavekort på lur og det kommer godt med når fristelsene står i kø.Skjønt Green Gate forkle og koppehåndkle,som vanlig i like friske farger og skjønne mønstre.
Nyeste Jeanne D´Arc Living bladet skal nok by på mang e
n kosestund og masse inspirasjon...etter en megahurtig-gjennomblafring av sidene kjente jeg magasug og pustevansker i fleng,promising,promising!!! :)

Sett på maken til nyyyydelig skilt da??? Det "Flowers"-skiltet visste jeg at dette måtte jeg ha allerede første gangen jeg såg det,så hadde jeg glemt det litt inntil jeg i dag kom på at jeg skulle male en avskallet svart
  benk utenfor og da var det strake veien.Heldigvis så var der flere igjen!

Nei det var godt å få styre litt og kose seg litt både ute og inne i dag,det syntes både to og firbeinte.Nabokatten Mimmi kom en liten tur på besøk,så skjønn den lille frøkena! hundene ble vel noe fortvilt i helgen etter at mamsen og gubben flyttet kaninburet ut av hagen og på utsiden av huset...et resultat av hundenes jaktinstinkt som dessverre gikk utover ene kaninungen :(
Men Talisa har funnet seg et kikkehull i porten,slik hun kan få fulgt med de søte små - best å passe på synes hun!

Så jeg vet ikke jeg Oddgeir-far...tror vi dropper den episoden jeg for nå sier jeg at her kan absolutt nokon bu,og jammen har vi det fint her :)
Du får heller ha lykke til på Juliebø-kaien ;)

NB.Trudelutt - "kjendisalarm ;)"

1 kommentar:

  1. Hei, jeg likte de programmene veldig godt jeg og. Her har jeg også styrt litt i dag, fått ryddet unna litt vinterklær...høres kanskje litt rart ut, men vi har hatt bruk for luer og hansker. I dag er vi derimot så heldig å få besøk av frøken sommer....håper det varer litt til...goklem fra meg

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.