fredag 7. mai 2010

Mmmm....mat!!!!!!!

Ronja Røverdatter heter ene søsteren til Raskoh...og at det med å være røver ligger til familien ser vi tydelig her :)
Her er nemlig bilder fra gårsdagen...da var jeg og ungene og hundene på "picnic" ute i Vågen,-på noen berg ungene synes det er fole stas å klatre rundt på! Så er der jo også så koslig laget til og det ligger i verdens vakreste omgivelser,så her er det ikke vanskelig å kose seg!
Kjøpte med oss deilige rundstykker fra den koslige Devold-kaféen og drikke og tørrfisk fra butikken vår! Og alt det var det visst flere enn vi tobente som hadde lyst på......Pisty og Raskoh kommer med sine lange snuter og sjekker hva ingene har i fingrene....
Raskoh var nemlig ganske så frempå og ville mer enn gjerne ha både ost,skinke og selfvølgelig den deilige tørrfisken. Og når man som hund er større enn barna så er det jo ganske enkelt å stjele fra dem da,så dermed så Raskoh sitt snitt til å benytte seg!!!!
Vel er han verdens snilleste hund,men det var nå egentlig litt godt å se det var litt fanteri i han "gamlefar" også - ellers er han så rolig at det grenser til det kjedelige....men her hopper han opp og vil knabbe seg noe etendes - heldigvis til store moro for ungene også :)  Det ble noen kjekke timer,vi gleder oss til det blir enda varmere ute og vi virkelig kan kose oss..finne krabber,bade og sånne ting også :)
Riktig God Helg!!

                   klem Tove :)

2 kommentarer:

 1. So sweet your kids with the dogs !!

  Wonderful................i like it !! thanks hugs Ria

  SvarSlett
 2. ...gleder oss også til varmere dager, føler vi er på rett vei;)
  Tusen takk for så koselig innlegg du laget om blomster! Det var så kjekt:)

  God helg!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)