torsdag 27. mai 2010

Frøya er i hus!

Hmm.....hvem er så Frøya?? Det skal jeg fortelle deg...Frøya er nyeste tilskudd her i heimen,-med fire bein og heller lys på farge.Ganske god å sitte på også...men det er nok ikke en etterlengtet hest det er snakk om dessverre - men jeg er like happy for det:)
Frøya er nemlig den nye benken min:)
Fikk meg masse gavekort på Idé Skeidar i bursdagsgave og i går ble de brukt fortere enn svint - benken Frøya kunne bli med meg hjem.Litt kos med umbraco-nøkkel først,men det var fort gjort og nå står benken på kjøkkenet så fin:)
Du ser et glimt av benken på øverste bildet her...må få tak i noen flere puter så kan dere få se hvordan det blir senere - men så langt er madamen ytterst nøgde og må liksom sette seg litt ned på den hver gang hun svinser forbipå vei mot ett eller annet gjøremål :)

Når jeg først var i kjøpesenter-traktene måtte jeg snuse innom et par andre butikker også - Kremmerhuset Ting og Tang har alltids noe småtteri som frister og jeg synes denne esken var sååå søte - her skal det plaster oppi!
Et perfekt lite magnetskiltet skuet også mine øyne...og når jeg leste teksten ble det jo bare enda mer perfekt i mine øyne da:
"I´m not bossy - I just have better ideas than you!"  Ja men det var jo akkurat som jeg skulle sagt det selv,så sant -så sant! Gubben gryntet vel mer enn han sa noe da han fikk denne lille gaven...hehe ;P
Og så har vi altså endelig fått Indiska til bya! Det måtte jeg jo selvsagt sjekke ut...og ble kanskje litt skuffet? Var ikke så veldig stor den butikken...det var vel heller forhåpningene mine som var for store...men litt snadder rundtomkringsen var det nå ikke så vanskelig å finne lell! Så jeg endte opp med denne to etasjers-korg-greia som jeg syns passer godt inn inn på kjøkkenet akkurat nå...men kommer nok til  ende opp i den berømte dukkehytten etterhvert.
En skjønn serviett-pakke måtte også kjøpes...jeg har nemlig en litt koslig greie - I Martines matboks legger jeg hver dag nedi en fin serviett...forskjellig fra dag til dag - og det synes hun er fole stas. Må gjøre matboksen litt spennende og fristende ,ikke sant!!


Det var siste nytt fra desse kanter folkens,-ho mor er eitrandes happy med benken og det andre småsnadderet sitt...men nå lyt ho vel konsentrere seg om å gjøre Pisty klar til utstilling i helgen - gler meg :)))

     Ha en flott fredag da 
        Tove-mor

2 kommentarer:

  1. Beautiful things.....................hugs from me.........

    SvarSlett
  2. Næmen Tovemor da!! Trudde det hadde komt en ny affe i hus jeg nå, og så var det snakk om en benk!!! ;)) Jaja, du får kose deg med å sy puter og gardiner og what not!! :D
    Klems fra Galgopia.

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)