torsdag 11. februar 2010

deilige bad


aaaah,ropes det inni meg....dette var berre lekkert! Devon & Devon har utrolig mye fint til bad,-skal jo selv ha meg badekar på badet,og det må bli med løveføtter selvfølgelig ! Her er et lite utvalg av sådanne,-ser ikke så verst ut å legge seg nedi et slikt og slappe litt av,eller?
Jeg takker ihvertfall ja:)Forøvrig har både jeg og Karl konkludert med at det må nok komme et bad til i heimen etterhvert....skulle visst hatt det allerede,for her bor det nemlig ei viss frøken som skal ha absolutt fred når hun er på badet og steller seg,-og det er ikke fort gjort for å si det sånn.Trodde det var i tenårene man møtte sådanne problemer jeg,men her i heimen har de allerede begynt:)
Men skal selvfølgelig ikke klage overdet  - for det kunne vært verre problemer!!!!!! Forøvrig har den tidligere omtalte frøkena hatt en natt der hun også måtte bruke mye tid på badet istedet for sengen sin....hun har vært plaget med kvalme og uvelhet i en god uke nå,-gått veldig i bølgedaler....vi var sågar med legen bare for å ta en sjekk siden det visstnok er mange i klassen hennes som også er plaget og noen er visst under utredning. Men det eneste legen fant var en potte tett øre,som vi skal skylle ut i dag forhåpentligvis.
Men i natt var hun ikke bra,så det var trassig...håpte hun skulle være kvitt "skiten" (bokstavelig talt) nå!!! Håper det går over snart,snuppeluppa:)

1 kommentar:

 1. Hei å hå Tove!

  Så bra at du likte mine BLÅ gardiner på kjøkkenet. ;-)

  Skiltet er kjøpt i Tronheim på Black and whit design????????? Tror det var d det hete!??

  Tror samme butikken er i Ålesund storsenter. Men vet ikke om de har slike skilt. Kansje de kan bestille?

  S M I L fra vivian

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)