fredag 29. januar 2010

Herlig med mer snø!!!!!!


Ja,nå var det deilig med ny,frisk og kvit snø!!!!!!! Har nettopp kommet inn igjen fra en intet mindre enn en fantastisk sparktur med hundene,-det er så flott ute at det er som et eventyr.Og nå kom solen også,og det er som om noen har slått på lyset!!! Herlig,herlig,herlig.Og jeg har fri!!!!!! 
For en luksus,for en deilig følelse...mmmmmm,-nyte,nyte.
Vel hjemme så vil hundene alltid uti hagen litt og fjase litt,spesielt bølla og blondinen da...Raskoh jokker bare noen ganger på Talisa og så er han fornøyd,men i dag gadd  han knapt nok det....nei her måtte is og sne under potene til behandling sporenstreks,så han var fornøyd med å se på.Men så har vi da også hatt en laaaang tur - var deilig å sparke igjen etter noen dager med stål-is o
g ekle veier. Ungene er også fornøyde med ny-snøen,og i går etter skolen ble det mange artige turen med kjelken ned bakken vår utenfor!

Til og med pusen Wilma lurte seg ut litt idag....hun vil helst ligge inne hele dagen,etter at hun ble reddet fra "den sanne død" (?) utenfor Rema,etter uker med matspising ut av container´ne som står på baksiden....hun var ganske vill men vi fikk lokket henne til oss til slutt og siden har hun omtrent lagt inne.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)