tirsdag 26. januar 2010

Kloke ord til etterfølgelse?

Heisann folkens....Pisty her...a.k.a "Bølla" ;)))
Hadde egentlig tenkt å dele en bransjehemmelighet med dere i dag,-nemlig hvordan vi hunder kan skape det totale kaos når vi er ute og går på tur! Et triks som sikkert flere hunder der ute kan nyte godt av ;)

1) Først og fremst er det MEGET viktig å ha god muskulatur i bakerste avdeling,slik man kan slippe ut bare litt og litt bæsj i gangen...på en bra tur synes vi her i huset at å legge kabler minst 4 ganger pr hund pr tur er et minimum!!!! 

2)Vær alltid på vakt! Det er VELDIG viktig å se alle katter og andre dyr før matmor,slik at vi kan bruke overraskelsesmomentet og bykse frem og ta de før hun har fått reagert forhåpentligvis!

3)Forviklinger er bra....sørg for å lage litt floke i båndene ,og hundene må gjøre sit
t YTTERSTE for å prøve å gå på hver sin side av veien,og gjerne forlenge armene til matmor noen centimeter for hver tur,hehehe!

4)Og pass godt på at når du er ferdig å tisse,så skrap og spark GODT med bakbena,-kanskje klarer du en fulltreffer og sparker til henne?

5)Er det glatt,er det synonymt med mer moro!!!!! Dra alt du kan i båndene,så seiler madamen avgårde,og aller helst på baken!!!

6)Tiss aldri på samme sted,-helt unødvendig å spare tid ved at alle bruker samme tissested,spre heller godsakene på hver sitt sted slik at det blir mange stopp på turen og dermed får vi lukte på andre sine salige dufter i veikanten;)

7)Vis alle andre hvor tøff du er,gjerne ved litt knurring eller ka
nskje litt bjeffing? Da blir de nok redde skal du se!!!

8)Dersom matmor sykler eller sparker eller løper med 
dere,så husk å lage rabalder ved å prøve å leke med de andre hundene samtidig - da skal jeg love det blir knute på tråden!

9)Skulle det være så at matmor triller vogn med guttefanten oppi,og han kanskje spiser noe godt....så vet du hva du har å gjøre....i et ubevoktet øyeblikk er det bare å jafse til,nam nam:)

10)Vel hjemme fra turen kan det være lurt og være litt ekstra god og kosete,så er alle fantestreken tilgitt...snakker av erfaring:)
                                                                                                                                                                                                                                  
Den som sover,synder ikke?????  Kan jo drømme om alt det fantete jeg skal gjøre da.........ikke sant???            Pisty

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)