fredag 10. mars 2017

Ser man det ja...


....jeg smiler stadig vekk litt i "skjegget" når jeg går forbi denne sofaen. Sofaen jeg egentlig ikke skulle ha, egentlig ikke trengte, egentlig ikke hadde plass til!
Men så fant jeg den til en såååå billig penge på loppis at det var umulig å ikke kjøpe den rett og slett!


Og det er jo nettopp derfor jeg smiler så lurt. For den sofaen står ikke mye tom altså! Plass fant jeg lett, og det er visst lett ¨hoppe oppi den også.Både for to og firbeinte! (Men ikke alltid like kjekt å bli tatt bilde av da synes enkelte )


Andre igjen snorker videre uten å bevege øyelokket omtrent...da må eventuelt kjøleskapsdøren åpnes eller noe i den dur,hihi!

Så av sikkerhetmsmessige grunner er den alltid tildekket med et pledd...hundene har jo egentlig ikke lov å være oppi den da men...
det skjer jo likevel. Så vi prøver å bevare den ved å dekke til ihvertfall. Sofaen har en artig historie som vi fikk med på kjøpet ( har nevnt det før tror jeg men den ble altså gitt i bryllupsgave til kokka i Rønnebergvillaen i Ålesund av herskapet)
Det er ekstra gøy å kjøpe ting når man får historien med på kjøpet,av og til skulle tingene og møblene kunne fortalt litt selv!


Vurderer å døpe sofaen til Netflix-sofaen...her er det ei frøken som liker å sitte eller ligge å se på seriene sine,denne gangen med godt selskap av ho "gamlemor" i huset, Wilma! Som har som sin livsoppgave å bevege seg fra ene liggestedet til det andre i huset og teste ut;)Det ene salige dyret etter det andre...


Sofaen stod egentlig litt sånn på snei akkurat i døråpningen mellom stuene her,men med alle bord og sånt med alt som jeg har sådd som står rundtomkring og tar opp altfor mye plass inntil videre så måtte jeg til å  ommøblere alt som var.
Og enkelte ting blir fine samme hvor de står synes jeg. Og smiler nok en gang i "skjegget" og tenker at impulskjøp skal det ikke kimses av!!!!

God Fredag !
5 kommentarer:

 1. Kære Tove
  Hvor er den altså bare mega smuk. Og I kan jo slet ikke undvære den. Hverken dig, børnene eller alle jeres dejlige dyr. Synes den står rigtig flot der hvor du har sat den nu. Der Er ligesom sådan noget helt royalt over den. Jeg ved ikke om du kan læse mellem linierne at jeg faktisk er en lille smule grøn af misundelse Hahaha.... men på den gode måde.
  Ved ikke om vejret er ligeså smukt hos jer, som det er her? 8 + grader strålende sol og vindstille. Så dejligt.

  Ønsker dig og din familie en vidunderlig dag
  Knus Lone

  SvarSlett
 2. Helt underbara bilder! Love it! Så mycket snyggt överallt...
  Fredag igen, skönt!
  Kram från Titti

  SvarSlett
 3. Det ser ut til at de fleste i familien din liker sofaen! Så koselig som dere har det , forstår jeg at alle trives!
  Fortsatt god helg!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Den sofaen er bare så utrolig flott. Jeg elsker den, jeg også hehe.
  Ha en finfin kveld
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)