lørdag 26. desember 2015

Smeis for en luksus..


...må bare innrømme at å komme til ferdig dekket bord var deeeeeeilig. I dag var nemlig gjengen her invitert på pizza hos min søster på Vigra,og det var knallandes godt og knallandes deilig! Men som om ikke det var nok luksus på en dag så må det sies at Gubben faktisk stod for frokostserveringen i dag,stekte egg og dekket på så i dag har jeg vært aldeles bortskjemt! Ikke vært i nærheten av komfyren rett og slett...det er ikke akkurat hverdagslig ;)


Mens Gubben laget frokost vasket riktignok jeg over gulvene i heimen...og når man kan komme hjem og de er like rene så blir ikke livet mye bedre.La snøen ligge...leeenge!Det er velfortjent etter uker med regn og våte,skitne hundelabber!


Mailegkaninen min derimot måtte hive seg over sin nye komfyr som lå under juletreet...riktigok til meg da men sånn rent størrelsesmessig passer den nok bedre til henne!
Og for de som måtte lure (jeg fant det nemlig ut i dag ) :

The secret to a clean kitchen is simple.
Don´t cook!


3 kommentarer:

 1. Hahahaha.....Nice post...how are you tove ?....love from me Ria ❤️❤️❤️

  SvarSlett
 2. å ja dette er lykke
  for en husmor<3
  det har faktisk komt litt snø her også i dag
  har ikkje sett snurten av Trine på flere timer
  sleng beina på bordet
  og kos deg Tove:)
  juleklem fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Hihi, der sa du det...... Så mye fint du legger ut, jeg har vært totalt fraværende i bloggland for lenge, først var det for travelt , så kom jula med influensa og herk, hadde nok med å gjennomføre. Men nu går alt så meget bedre! Vi har til og med fått to tre millimeter med snø! Fortsatt fine dager til deg.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)