søndag 1. november 2015

Snakk om solen...


...så skinner den!
I går hadde jeg ikke før beklaget meg for manglende Halloweenbesøk før det nesten ble kødannelser her,- kjempekoslig med de skjønne skumle små som står der med bedende blikk og prøver lykken :)

 I dag tror jeg ikke mye på sol,og ikke er det så forbasket nøye heller! Er nemlig særdeles voldsomt enormt fornøyd med det vi fikk av sol i går jeg,- herlig vær akkurat lenge nok på formiddagen til at vi fikk opp vinduene i vinterhagen.Det blir sååå koslig og jeg er så fornøyd med prosjektet så langt at jeg bare går og gliser :)Imponert over superflinke pappa som nok en gang fikser biffen som er bestilt av en stk krevende "kunde"! 
Og med Gubben hjemme og meg selv så gikk frakt av vinduene og ikke minst det å løfte på plass vinduene over all forventning!
Og tenk da dere at jeg faktisk endelig fikk meg tak i et gammelt symaskinsunderstell jeg kan ha ute,- det har fått et par sprayflasker Bengalakk på seg men må få ny bordplate,for her skal det selvfølgelig pøntes etterhvert!


At dette beistet av et vindu kom på plass er intet mindre enn et mirakel!Såååååååå tungt!!!!!!


Vi måtte jo prøvesitte fra innsiden,ikke så billedlig koslig men koslig lell synes vi - og bedre blir det smått om senn,juhu :)


 Men her er det og fint er det...riktignok med unntak av sprossene som skal skiftes etterhvert til hodet har kommet på akkurat hvordan det skal være.Må få i døren og litt til først så ser man litt lettere også hva som passer!Men så langt så godt...og det er noe å være fornøyd med bare det!Så solen kan gjøre jobben sin et helt annet sted i dag...tenke seg til at vi kan sitte under og se det regne på vinduene.Tenk å synes at det er lykke da,men det er det :)


Endelig !

5 kommentarer:

 1. Ååå, dette blir nydelig. Finnes ikke misunnelig jeg nei, hehe.
  Klem

  SvarSlett
 2. Windows look great :) It will be lovely place in every season :)

  SvarSlett
 3. Åååå, dette blir sååå bra!
  Der får du et supert sted!

  SvarSlett
 4. Det er jo helt toppen- blir ikke bedre enn det altså, helt perfekt :) Godt å få litt hjelp !
  Understellet er flott også - her komme du til å kose deg masse :)

  Ønsker deg en fin ny uke

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 5. Hvor ser det bare godt ud, det skal nok blive flot.

  Glæder mig til at se mange flere billeder <3

  Knus Susi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)