mandag 31. august 2015

Litt imponert faktisk....


....her en dag en eller plass i den internett´ske verden fikk jeg øye på noe som ga ekstra hjertehopp og rundkast og gymnastiske øvelser hjertet ikke vanligvis har.Slik skal det jo være når man ser noe man faller pladask for forresten!Ved nærmere undersøkelse var sofaen jeg hadde sett fra Ellos av alle ting - og som om ikke det var nok,jammen var der mye annet fint som matchet.Jeg viste serien til Martine som falt like pladask, - hun har drømt om slike møbler til soverommet sitt i lengre tider men det blir aldri visst! Men jammen fikk vi lyst å pusse opp rommet hennes med litt ny tapet og desse møblene !Ellos-fordommene mine forsvant som dugg for solen og jeg hadde gladelig kjøpt alt sammen om bare jeg var tjukk av peng!
Inntil det skjer så drømmer vi begge to - dette sa pang!6 kommentarer:

 1. OY det turnes inni meg også :)
  så lekkert
  så gøy at det fins sånne godbiter
  drømmer
  kos dere
  og nyt sola så god du kan min venn
  klem Eli:)

  SvarSlett
 2. Lekkert, Tove! Det er gøy å drømme seg bort og planlegge litt for fremtiden. Jeg har forresten bestillt flere ganger fra Ellos og har alltid vært fornøyd.

  Ønsker deg en fin uke:)
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Dette så flott ut! Plutselig ble det litt ønskeliste her og.......... Dette må jeg sjekke ut, har aldri bestilt noe fra dem før.....
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at disse står på ønskelisten! Håper drømmen går i oppfyllelse! :)

  SvarSlett
 5. Lekkert Tove :) Dere har god smak datteren din og du. Håper det detter ned noen ekstra kronasjer så drømmen blir til virkelighet :) Nydelig farge.

  Ha det så fint

  Klemmer Monica

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)