fredag 19. september 2014

Straks klar i sofakroken...


...og godt skal det bli!
På et merkelig vis endte det som begynte som en gulvvask opp med en aldri så liten ommøblering - ikke det at det sjokkerer meg så mye for det hender jo rett som det er.Men det merkes jo på kroppen så nå skal sofakroken bli fantastisk deilig snart :)


Må bare innrømme at jeg storkoser meg nå som fredagstv-kvelden begynner å normalisere seg - nå mangler bare ferske Graham Norton episoder nå så er kvelden komplett ;)


Men fy søren - skal ikke klage på dagene for tiden heller da!
Fantastisk vær,vi får smake på litt av hvert,både sommer og høst!
Lyst og deilig om dagen,mørkt og koslig om kvelden!
Og det ble visst sommerlig stemning på stuen også nå,med skjermbrettet bak sofaen og sommerlige farger i sofaen!
Til og med fikk det ene skapet seg ny dusk...et par øredobber Martine fikk i en surprise pose på Glitter...slett ikke egnet for å sprade rundt med men mamsen fant annen løsning ;)
Lysene rundtomkring går i turkis de også...enda!
Det skal nok bli mer høst her etterhvert!
Men så lenge det er sommer om dagen skal jeg jaggu tviholde på sommerstemningen inne også -  det har vi lov til for slike September´er er vi ikke vant til akkurat !
Tenke seg til at ungene badet i fjorden for to dager siden!!!!I krukkene rundt huset begynner det å vise at høsten har kommet,men heldigvis er det liv i en og annen hagevekst,som man kan pynte med på bordet enda :)

Egentlig skulle jeg jo være ute i hagen jeg i dag!Synes Pelargoniene begynner å bli litt pjaskete de også!Det er kaldt om natten,riktignok ikke frost men en annen temperatur,så nå lurer jeg på om jeg skal plukke dem inn!Mon tor om jeg skal klippe dem ned med det samme?Husker ikke hva jeg gjorde i fjor - prøvde for første gang å ha Pelliser på overvintring og klarte det helt fint,håper på suksess i år igjen for nå har jeg enda flere!
Gode råd taes i mot folkens !


Håper inderlig sommerhøsten fortsetter lenge enda -

deilige dager og kvelder !


7 kommentarer:

 1. Lovely tove ...!!!...i haven't mail in my box Yet....i think something Goes wrong now ...!..?...happy weekend love Ria ...x!

  SvarSlett
 2. Very beautiful colors, TOVE! Just gorgeous.

  SvarSlett
 3. Your living room looks beautiful for fall dear Tove! I LOVE the screen behind the sofa---it is the perfect color!!!!!
  sending hugs...

  SvarSlett
 4. Dette der med ommøblering når man i virkeligheden er i gang med at gøre rent, kender jeg kun alt for godt. Det sker også herhjemme.
  Så fine billeder du viser af dit hjem. Du bor så hyggeligt.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 5. Det er kjempegøy med ommøblering, det er nesten så man får et nytt rom iblandt. Sååå lekkert det turkise skjermbrettet er og det passet så fint bak sofaen!! Nå som sommeren er borte for denne gnag så kan man ha sommerfølelsen inne:) Jeg er veldig glad i turkis selv, har en del av det på kjøkkenet. Bordlampem var kjempefin og det speilet som står inntil veggen også!

  Nå begynner solen å titte frem her, har vært disig frem til nå. Skal på en minitur med Pinto etterpå, det begrenser seg svært når det gjelder turgåing enda. Er så glad vi har inngjerdet hage hvor han kan være ute og leke.

  Ha en flott helg, Tove og så får du slappe av og kose deg masse!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. ÅÅÅÅÅ jeg elsker interiøret ditt og for en nydelig blåfarge!!!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)