fredag 22. august 2014

Det er tid for….


...fredagskos tenkte du kanskje?For det er det jo så absolutt dagen for i dag  og det er like deilig med hver eneste 
 fredag med tilhørende kos :)
Men jeg tenkte på noe annet jeg da,nemlig at det messetid!Forrige helg gikk Formex av stabelen i Sverige,min yndlingsmesse,og denne uka er det Gave og Interiørmessen som foregår på Lillestrøm!!!Er det flere enn jeg som gleder seg til nyheter i butikkene?
Jeg har forresten sett at det har begynt å komme litt og det er aaaaltfor tøft og kobber og såntslags det er ikke noe for denne kjerringa,så jeg håper at noen i nærheten tar inn litt i min stil også da!Slik som for eksempel ting fra Chic Antique her!Med meg henger det igjen en vane fra da jeg selv pleide å dra på messe,nemlig at jeg sjekker alle på utstiller-listene!Mange leverandører kjenner jeg fra før,men alle nye må sjekkes ut for å se utvalget!Litt av en hobby,men gjett om jeg storkoser meg!!!Fant mye spennende blant utstillerne på Formex,og denne helgen skal jeg ta for meg G&I utstillerne må vite :)
På sosiale medier er det heldigvis mange som er flinke å dele bilder fra messen og innkjøp,slik vi kan få et innblikk i hva som venter!
Jeg er temmelig sikker på at det blir noe for alle og enhver og man får ikke noe som helst problem med å svi av litt (mye?) penger fremover heller om man vil ;)Vi får håpe at butikkene klarer å holde julen unna lenge enda - det er så kjedelig når den begynner så tidlig og overskygger alt det andre fine i butikkene fremover!!!!Mitt hjertesukk!!!Og når jeg tenker meg om har jeg enda flere hjertesukk!
Jeg håpåer nemlig at de som kjøper inn tør være det de vil være,uansett hvilken stil,slik at ikke alle butikkene ligner hverandre i stil og i utvalg!
Tør å være unik og skill deg ut i mengden!!!! Og ikke bare kjøp inn småpjask!Det som du er sikker på selger i hytt og pine.Kjøp større ting,andre ting,rare ting!Brødvarer må man så absolutt ha,men det hjelper med litt sirkus i samme slengen -  det er gøy både å kjøpe og ikke minst å selge :)))Hipp Hurra for Chic Antique som er en leverandør som ihvertfall er tro mot sin stil!

Gleder meg til masse messenytt i butikkene!!7 kommentarer:

 1. Good morning, Tove! How I love the vignettes you arrange, for your white and aqua combinations are just what I LOVE! Happy weekend! Anita

  SvarSlett
 2. My dear Tove...will you please mail me !!!!!!!!!!!!!....

  SvarSlett
 3. Hei på deg søte Tove-mor:)
  i dag viser jeg
  klokka mi.
  ikkje så flott som din
  men den duger:)
  messe tid håper jeg en dag kan
  tørre å reise
  å ikkje bare sende ønsker med sjefen...
  rar jeg vett du....
  kos deg og takk for titten
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 4. Ja nå går jeg også og venter på nyheter i butikkene. Sjøl om jeg kjøper mest gammelt, men litt nytt er morsomt også. Sant det du skriver om at butikkene gjerne kunne kjøpe inn litt variert. Kjøre sin stil liksom. Men de er vel avhengig av å selge i store kvanta og da blir det mainstream da desverre... Men for meg som liker kobber og sånt er det nok muligheter vil jeg tro. Har blitt mer rustikk med årene jeg. Hvis du finner noe fint så del det med oss da. Gøy å se på nyheter.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. Kocham te słodkie pastele...

  SvarSlett
 6. Ja nu er det tid for inde hygge og indretning indenfor igen.
  Glæder mig også til at se alle de fine nyheder der kommer frem her i høsten.
  God dag til dig kære Tove :-)
  Klem Lonni

  SvarSlett
 7. Så herlig da Tove. Har du vært på messe altså :o) Nå ble jeg ikke en gang bittelitt misunnelig jeg,,,, nei, eller jo. Bittelitt kanskje. Skulle veldig gjerne tuslet rundt på de messene og tatt inn over meg alt som kommer til høsten. Og du, jeg er helt enig, vi blir jo akkurat likens alle sammen snart. Men vi forstår jo at butikkene aller helst skal selge mest mulig så de må jo kjøre safe... Håper du har kost deg masse! Klem fra Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)