torsdag 12. juni 2014

Egentlig...


...skulle jeg hatt bobil.Eller i det minste en campingvogn på 
slep.For jeg elsker å kjøre rundt,ikke nødvendigvis jorden rundt,- selv om den er full av fine steder og opplevelser så har vi det jammen fint i distriktet her også.Og jeg stoooorkoser meg når jeg får sette meg i bilen og farte litt rundt!


Riktignok innebærer det en viss risiko når jeg er på veiene - ja faktisk at jeg i det hele tatt holder meg på veiene og ikke havner i grøfta,for hodet mitt går frem og tilbake og øynene mine vil se alt som er å se,og det er jo faktisk ganske mye når man er meg.Naturen,hus,hager,dyr,blomster,idèer..alt suges inn samtidig som man suser avgårde mot nye destinasjoner!
I går var en slik dag.Jeg hadde nemlig vært så heldig at jeg skulle få en gammel ovn med ei dame som bodde langt inni huttiheiti,så jeg fikk med meg søster´n som skulle gjøre nytte for seg som bærehjelp på en aldri så liten biltur.Det var leeenge siden jeg hadde vært på desse trakter så alt virket nesten nytt og ukjent,og jeg ble som vanlig heftig og begeistret!
Var det opp til meg skulle jeg stoppet titt og ofte,og tatt bilder av alle skjønne hus,slik jeg gjorde med dette...bor det noen her tro?Eller står det til forfall?Tenk for en perle...ja fantasien setter i gang skal jeg love,og tenk om man kunne få snike seg inn og ta en titt også da?Tenk for et herlig landsted det kunne vært - ja slike tanker kommer dalande :)


Og så Lupinene da dere!Himalaya og herlighet så fantastisk det er akkurat nå ute,med hav av Lupiner i nydelige farger som pynter opp ellers kjedelig grøftekanter!Nydelig!!!!


Vakre Norge,vakre Sunnmøre og resten av fylket mitt!Frisk og god luft,fjell og fjorder,små tettsteder,fine gårder - heldigvis ikke så altfor store byer.En fryd å utforske :)


Og så utrolig deilig det var å komme inn på butikken (for der er jo selvfølgelig bare en butikk) i den lille bygda Fiksdal.
Hvor alt ikke sto på rekke og rad,- her var det rare kroker og kriker,uventede varer og blid og koslig betjening.Hvorfor er alle nye butikker så sterile,kalde - så utrolig kjedelige og upersonlige???Jeg synes vi har tapt noe i dagens utvikling av butikker jeg så jeg storkoste meg den lille stunden vi var innom egentlig bare for å spørre om veien (og hvor vi i det hele tatt var,hihi) men det ble jo handlet litt i samme slengen.Jeg er jo såpass rar jeg at jeg kunne gladelig kjørt tilbake dit jeg bare for å handle inn ;)


Jeg merker jeg gleder meg litt til sommerferien og å slippe å være avhengig av klokken i forhold til ungene (til og fra skolen,treninger,ditt og datt)!Vi har ingen spesifikke ferieplaner enda,vi pleier som regel å finne på noe i siste liten  så vi får se hva det blir til i år.Ferien er uansett lang og med mange muligheter,og en av tingene som skal skje er at ho mor her ihvertfall skal stappe unger og hunder inni bilen og kjøre litt rundtomkring.Ta med picninc,og spise is til den store gullmedaljeNyte livet!Og det er jo der Campingvogn eller bobil-drømmen kommer snikende,
det hadde slett ikke vært dumt å hatt medbrakt overnatting,kjøkken og toalett på tur.
Men det er ikke dumt med varebil heller da.For da kan man kjøre rundt og hente skatter av forskjellig størrelse akkurat slik som vi gjorde i går.Ovnen skal du nok få se etterhvert,vet jo egentlig ikke helt hvor den skal være enda,foreløbig ligger den inne i bilen for det var et sånt spetakkel å få den inn i bilen at jeg må psyke meg skikkelig opp før jeg i det hele tatt orker å tenke på å få den ut!Men det må jo gjøres...for det er slett ikke godt å vite når jeg må på utfart igjen ;)Pictures my own/Pinterest

4 kommentarer:

 1. Herlig med skattejakt-turer. Og så fint som det er rundt omkring i Norge er det en fryd å kjøre litt hit og dit. Jeg digger også det!!! Det kan fort bli en fototur med på kjøpet da ja.
  Drømmer om bobil her også, men nøyer meg som deg med varebil for øyeblikket. Hi hi.
  Det er veldig praktisk når man liker disse skattejaktene. Håper ikke gubben har planer om å kjøpe seg mindre bil noen gang. He he.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg, vakre bilder og du skriver så godt. Takk for en fin stund inne på siden din.
  Merete-smil :-)

  SvarSlett
 3. hello a jak się nazywa ta pinkiowe kanapka ?

  SvarSlett
 4. Du er en skikkelig skribent, hvor tar du alt ifra,haha. Skjønne sprudle høna ;)
  Slik retro campingvogn hadde vært noe å pusset opp,drømme drømme

  Kjekt å lese :)

  Bente

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)