mandag 28. april 2014

Smaken på det søta liv….
…for noen dager vi har hatt lenge nå!Fantastisk rett og slett!
Men i dag er det slutt på moroa,og det har absolutt sine fordeler,men jeg må si jeg savner "sommeren" allerede!
Det til tross for alle de "plagene" som oppstår for min del,var jeg i folks øyne ikke koko fra før så er jeg det sikkert nå ihvertfall…jeg var vel for eksempel den eneste som gikk i vintersko,med hansker og med langermet jakke i går på det årlige "Kvitveisløpet" - andre hadde inntatt sommergarderoben.Men når huden ikke liker sol,fingrene er fulle av eksem og føttene tråkkes over til stadighet må man ta sine forholdsregler!
Så nå skal det bli godt å slippe å svette litt i noen dager,men overgangen er da svært så brå for nå sitter jeg og hutrer!Det var en nytelse å la dører stå på vidt gap både oppe og nede i huset her.Høre fuglene kvitre,se hvordan alt strålte!Man følte nesten man strålte selv.Så godt og givende å få begynne å pynte med blomster ute rundt husveggene,se det man plnatet i fjor komme snikende opp av jorden.Jobbe med hagen,kose seg i fjæresteinene med ungene.Nydelige turer i naturen.Lyse,deilige kvelder ute.


Men tenk da….det er jo ikke mai en gang!Det må vel bety at vi får maaange flere dager som desse i løpet av sommeren som ligger foran oss!Det betyr at jeg får mange flere muligheter til å gjennomføre enda flere av idéene og planene ute!!!


Ute plassene skal stæsjes og gjøres mye kosligere,og der skal det serveres deilige måltid tenker kjerringa i sitt indre…i denne omgangen kom jeg meg ikke så langt,det har vært hektiske dager med mye på tapeten,i helgen har vi for eksempel både tatt opp båten,vasket den og styrt på,og hentet oss enda mer ved.Slike ting man må benytte seg av når været tillater det :)Sitte på baken får man visst gjøre i et annet liv!
I dag venter klesvask i store mengder,og kanskje skal jeg prøve meg på å stable en liten brøkdel av veden ute?


Og jeg skal helt klart børste hund og nappe litt her og der - tenk i helgen skal jeg på hundeutstilling for første gang på mange år!Det skal bli gøy - dog jeg grugleder meg litt siden jeg er så redd for å tråkke over og stupe på trynet.Ikke fordi jeg "dummer meg ut" - det tar jeg ikke så høytidelig,men fordi det er såååå vondt og bare tanken på den kvalme følelsen man får når man ligger der og omtrent vil spy gjør meg kvalm.Og på utstillingen kan jeg ikke ha de "sikre" vinterskoene på!Det skal bli meg et syn - men man får tro det går bra.Skal ihvertfall gjøre det jeg kan med Pisty-gutten slik han skal skinne!!! Og en annen ting jeg har bestemt meg for å gjøre er å lage sommer inne!Finne frem sommerlige tekstiler og ignorere regnet ute,et pledd,en pute,litt blomster eller en fin kopp gjør underverk for stemningen i et rom,og ikke minst stemningen min!!


Skulle du også være så "uheldig" at du er rammet av regnet så håper jeg desse vidunderlige bildene varmet deg og ga litt sommerfølelse på en gråværsdag hos deg også!

Gjør det beste ut av dagen!

pictures via Green Gate/Pinterest/79ideas


7 kommentarer:

 1. Hei på deg snuppelupp!!!
  Nå har jeg så dårlig samvittighet, at det gjør vondt i hjertet....'Føles som år og dag siden jeg har vært her på besøk hos deg!!!
  Men nå er jeg her!!!!

  Så utrolig nydelig kafe sett du har fått!!!!
  Heldige deg, sier nå jeg!!!!
  At noen vil kvitte seg med det, er for meg helt uforståelig!!!!

  Her hos oss er det sommer i dag også!!!!
  Helt nydelig!!! jeg vil ha det sånn helt til langt uti oktober jeg!!!!

  Døren står oppe i butikken, og nå spiser jeg lunsj!!!

  Så vondt å lese at kroppen din ikke tårer sol, og at du har vonde hender og føtter.
  Da tenker jeg at jeg er heldig, som bare har leddgikt.

  Tusen takk for alltid så fine ord fra deg til meg!

  I kveld er det på`n igjen, med kur. Og full dose, - spendt på morgendagens form.

  Ha en fin dag med klesvask og andre huslige sysler!!!
  Jeg fikk tatt en del av det, før jeg dro på jobb i dag!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 2. FANTASTISKE bilder fra alt det nydelige GREENGATE har i sitt sortiment!!!
  Selger masse av det i butikken min!!!

  Skulle stå tåler, ikke tårer, men hadde kommet noen tårer hos meg altså, som er så glad i å ligge i solen!!!!

  SvarSlett
 3. Her på Lunner har vi hatt sol i hele dag. Jeg har vært på aktivitetsdag med de jeg jeg jobber hos.
  Har vært ute i hele dag og faktisk blitt solbrent på nesa!!! Men det skal visst bli andre boller fra i morgen her også. Heldig for meg at jeg fikk være med på utedag i dag. Hi hi.
  Ønsker deg en fin ettermiddag og kos deg i inneværet, Tenn mange lys og kos deg i skjæret fra disse. Det er koselig når det regner ute.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Hei skjønne due!
  Jeg har rett og slett ikke tid til å blogge i dette fine været......skal visst holde noen dager til....
  I dag har jeg og vasket masse klær og plantet og ryddet ute......
  Darlingen er vel hjemme igjen og passe trøtt i trynet;)
  Men fikk meg no en kyss;)

  Bildene du viser i dag er jo dånings......helt herlig!
  Jeg får SÅ vondt av deg som er så allergisk nå.....du er så positiv og skjønn Tove!
  DU burde hatt en pris eller en Oscar for den du er!
  Å så gøy med utstilling til helgen....INGEN overtråkk kommer til å skje....du kommer til å EIE utstillingen!!!!!Bare vent å se!
  Kanskje DU og får premie .....hi,hi.....
  Masse lykke til snuppeluppa!

  God klem
  Ps.....tror det spilles inn nye episoder av arvingene ....det BØR det!

  SvarSlett
 5. jeg har vært litt ivrig med å sole hele kroppen, jeg reagerer også litt på solen.....det klør!
  Her har det vært knallvær idag, og jeg får ikke gjort så mye.....litt maling, ellers bare passer jeg på hønene mine :-)
  nydelig bildet du viser, og håper det blir noelunde sånn her hos meg også ;-)

  lykketil på utstilling ....det fikser du lett som en plett :-)

  klem tone

  SvarSlett
 6. Ja, tenk at vi enda ikke har fått mai, da har vi mange slike dager foran oss. Herlige vår!!! Det var kjedelig å våkne til silregn i dag, heldigvis lettet det litt utpå dagen, men nå er det visst på han igjen utendørs. Kattene er plutselig blitt innekjær igjen :o) åååå Tove, tenk om vi kunne dratt på den messen i Danmark, for en lykke det hadde vært. Vi får nyte de herlige bildene du har lagt ut i stedet. Og det bordet og de stolene du har fått, herlig!! Akkurat slik det skal være, passe med rust og sjarme. Den siste uken har jeg nesten ikke lest blogger, jeg kjenner jeg savner det, men det har sannelig vært så travelt at jeg har hatt mer enn nok med å rekke å skrive blogginnlegg selv, hi, hi. Det er vel slik det er med våren. Man blir helt tussete når sola dukker opp :o) Ha en herlig kveld!! Gleder meg til å høre hvordan det har gått med skjønningen som skal på utstilling! Klem fra Nina

  SvarSlett
 7. Å herliget for noen fantastiske bilder! Skulle gjerne satt meg ved det bordet i hagen, drukket limonade og nytt solen....det ser så herlig ut! Synd du ikke kan nyte solen så mye, men du verden for en herlig positivit og glede du bringer til oss andre allikevel!! Ha en super dag! Klem :-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)