lørdag 28. desember 2013

Jag trodde änglarna fanns........bara,bara i himmelen!!
Men et par dager før jul fikk jeg bevis på at de finnes andre steder også.Riktignok har fruen her selv engler i et utall varianter,fra helårsengler til julete engler.Men jeg snakker om sprell levende engler som drysser lykkestøv på sin vei :)


 I posten kom det nemlig en liten,spennende pakke.Til "rutehøna"!
Ansiktsutrykket mitt ble formet som et spørsmålstegn og jeg grublet så det knaket godt oppi topplokket.Rutehøna??????
Kunne det ha noe med mine drømmer om kommende hønsehold ?


Innholdet i pakken kan jeg ikke se har noen som helst sammenheng med hønsehold å gjøre.Sånn bortsett fra at det sikkert nok er greit å tørke fingrene sine etter en tur i hønsehuset,men det er da tross alt slikt man har tørkerull for.Sirupsnitt-rutete servietter derimot...er knakandes fine å dekorere med!
Det så jeg og kommenterte jeg hos Camilla med nydlige bloggen Hjem og Glede,for jeg var jo midt oppi maling av gulv i samme mønster og har vel ikke så rent få ganger uttrykt min svakhet for det mønsteret.Hun hadde dekket det nydeligste bord med slike servietter og jeg kommenterte og oj´et meg av henrykkelse.Det skulle få uante konsekvenser!!!En pakke rosa prikk like servietter som hun hadde dekket på med og til og med en rødrutet serviettpakke med de skjønneste tinnsoldater var inni pakken min!

Silver-pusen ble visst også begeistret for rutene...kanskje det luktet litt Cesar-pus av pakken mor fikk i posten?Uansett hilser vi til Cesar og Camilla og sier tuuuuusen millioner takk for den knallkoslige overraskelsen som jeg smiler godt av enda, sånn i tilleg til at jeg nynner på Feliz Navidad...noe som også skyldes nettopp den samme engelen!!!


Kjøkkenet er vel det rommet i heimen som har fått mest pynt i år...skal sant sies er det vel litt skralt andre steder.Foruten loftet da,som har mest julepynt av alle rom i huset...men der ligger den i esker og kan ikke være til glede for noen :/
Gjorde et tappert forsøk på å pynte utenfor inngangsdøren også den ene dagen med vindstille,men neste dag fant jeg pynten rundtomkring ute og absolutt ikke der den skulle være!:O


Men det var i grunnen ganske greit at det ikke er overfylt med pynt overalt også,bare en liten fargeklatt her og der gjør susen - denne julen har vi vel tilbragt mesteparten av tiden inne likevel og kjøkkenet er husets hjerte så da blir det naturlig å pynte aller mest her,men selvsagt er det jul andre steder også


Kanskje pynter jeg ikke sååå mye i år (for jeg har jo alltid sagt at i julen kan man virkelig gå berserk!!!) fordi alt kommer så mye bedre frem når det meste har blitt malt lyst? Og vet dere,jeg bare elsker å stå på kjøkkenet å kikke videre inni spisestuen...nyter forandringene :)Kniser litt for meg selv når jeg viser bilde av min nye kasserolle....den måtte jo selvfølgelig også være hvit!!!
Gleder meg til å prøve den,er så fin og er den dugandes så kjøper jeg flere - denne fikk jeg av snille mamma og pappa!
Merkelig nok føles det ut som om alle kasserollene mine har fått samme sykdom og har begynt å miste belegg på innsiden.
Det var på tide med fornying!!!!!

  

Snille Wilmapusen ligger og koser seg som vanlig!


Mens Silverpusen stadig vekk er like nysgjerrig og måtte finne ut hva slags greier jeg hengte opp på kjøkkenøya!Mon tro om ungene er like raske med å finne ut at her har det skjedd noe...de har faktisk ikke fått julestrømpene sine før i dag for de fikk så mye godteri i julegavene sine at det kunne være greit å spre sukkerbombene litt utover fant jeg ut!
 

 Noen glimt fra julekjøkkenet vårt...så snart julen er over så skal jeg begynne å male gulvet her inne!!!Har malt skapdørene hvite og har litt detaljer rundtomkring enda å male men så langt ser det bra ut synes jeg,det gjorde seg med et par malingsstrøk!
Og for de med nese for detaljer så ser dere at jeg også har malt kjøkkenbenken - ihvertfall det meste av den men det gjenstår litt akkurat rundt vasken - jeg kom frem til at der må jeg male når hverdagen er tilbake og jeg har noen timer i huset for meg selv og vasken og området rundt får litt mer fred enn nå i jula!


Men nå må jeg gjøre noe helt annet enn å se på bilder av kjøkkenet,- faktisk må jeg pelle meg ut dit og gjøre noe matnyttig....bokstavelig talt.Det er visst lørdagskveld snart,selv om det ikke på noen som helst måte føles slik ut.Matlei er vi også,kan ikke fatte og forstå hva jeg skal smøre sammen i dag,men etkvart blir det vel å putte i munnen!!!

Nyt årets siste helg dere!!!


12 kommentarer:

 1. Skjønne engler, de hører med til julen:) Så kjempeflotte bilder fra kjøkkenet, Tove...rålekkert med alle de røde innslagene blandt det hvite...herlig stemning hos deg!
  Ha en riktig fin romjulshelg!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Heia Tove.
  Åå for et herlig kjøkken du har,masse flott å se på . :)) Jeg har fått pakken altså og den var bare nydelig,den kommer i et innlegg om ikke lenge. :) Nyt helga du også,kos deg masse søte Tove. :)
  Romjulsklem fra Mette.

  SvarSlett
 3. Glemte å si at englene var skjønne. :))

  SvarSlett
 4. Så rart henne att sända detta paket, så fina bilder från ditt härliga kök, är i vattenhålet och tar igen mig några dagar, ha en fin helg, kram VIOLAN

  SvarSlett
 5. Så koselig å få en slik pakke av Camilla :) og de passer jo perfekt hos deg da. Du har det helt aldeles nydelig og koselig :)
  Vakre engler.
  I dag så blir det taco her sånn :)

  Ønsker deg fortsatt fine og glade dager

  Juleklemmer fra Monica

  SvarSlett
 6. så herlig kjøkkenet ditt er
  her kunne jeg kost meg lenge
  skal sei du har jobba på
  så flotte servietter<3
  nyt lørdagskvelden
  søte Tove
  klem Eli:)

  SvarSlett
 7. Så snilt av Camilla å sende deg pakke, så fine servietter! Så koselig du har det! Masse fine detaljer! Har hatt problemer med å legge inn kommentarer hos deg, så jeg vet ikke helt om jeg har fått ønsket deg god jul, men jeg gjør det nå, nyt romjulsdagene og kos deg sammen med dine! Juleklem fra Lene

  SvarSlett
 8. Neimen.......å noe så koselig!
  Herlig hilsen.....tusen takk for skjønne ord.
  Herlighet for et vakkert kjøkken......blir alltid glad av å se bilder fra ditt herlige hjem.....skjønneste pusekatter også !
  Nå fikk du meg til å nynne på.....jag trodde anglarna fanns........
  Her regner det som bare det og vi koser oss inne med tv kveld.
  Har snopet meg litt blomster selvfølgelig........så her blir det dilling mellom klesvasken og utpakking......blæ det er faktisk gørr kjedelig å pakke ut.....derfor litt blomster til " lokkemiddel" .
  Takk for titten min skjønne rutehøne :)))))))
  Kiss kiss and love!

  SvarSlett
 9. Jeg har engelen til venstre der, hun sitter så fint på bildelisten min og dingler med beina - skjønn er hun:) Og jammen har vi samme kaserolle også du, jeg ramla innom Kitch'n da jeg var på Moa for å kjøpe voksmaling og der hadde de hele serien til 70% Så jeg kjøpte hele serien jeg - de var bare så fine:)
  Leste om den traumatiske juleshoppingen din og tenker at du advarte jo oss alle, det kom til å bli stress. Og du leverte som bare det jo;) Men jeg tror du er ei dame som lander på begge beina uansett og at det skal mer til for å vippe deg av pinnen - det ble en god histore da om ikke annet;) Og så håper jeg, for å være litt alvorlig, at foten din ikke fikk værste støyten og at det er forbigående.

  Jeg ønsker deg og dine gode dager frem mot nyttår,
  god klem:)

  SvarSlett
 10. Så utrulig kjekkt å få pakke i posten,og så fine engler og:)
  Ønsker deg fine romjulsdager!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 11. Hej Tove
  Hvor ser dir køkken fantastik ud så lyst og hjemmeligt det er et køkken man kan hygge og drikke en dejlig kop kaffe og sladre om alt og intet, du har virkelige gjort et godt styk arbejde her, hvor er du dygtig !!! tak for dit kommentar på mit blog har ikke været her i lang tid både min computer gik i stykke og så har jeg haft det meget travlt i mit liv de sidste måneder, men nu er jeg tilbage og blogger som aldrig for elsker at kigge ind på dit og beundre mig hvad dygtig du er og meget energi du har. Ha en rigtig god søndag den sidste i året !!
  Kram Diana

  SvarSlett
 12. Så koselig blogg du har;) Kjempekoselig julekjøkken.Koselig med pakke i posten. Og nydelige engler du har. Har noen engler jeg også, men i år er det bare noen få som fikk komme utav eskene.
  Vi nyter rolige juledager og har vært på fjellet en tur for å få litt snø under beina;)

  Kos deg disse siste romjulsdagene;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)