torsdag 3. januar 2013

Et hektisk liv gitt....
..ja det er kanskje ikke så rart både denne og et par tre av de andre kattene i heimen sover så mye -  for det er jo ganske så travelt å sitte i vinduet og følge med alt som skjer ute!
Spesielt en sånn dag som i dag,hvor vinden viser seg frem på sitt nesten argaste,og får de rareste ting til å fly i luften!
Og innimellom må man jo passe på sitt utseende,og vaske seg litt både her og der!!Må da ha en viss standard,ikke sant?
Og ut kan man da slettes ikke gå slike dager,for da kan man jo rett og slett risikere å ruske til sveisen - skrekk og gru!


Og tenk om man skulle fryse,eller enda verre - bli våt?Slett ikke noe for en sådan skapning,ifølge han selv ihvertfall!Nei,det er nok best å holde seg innendørs nesten omtrent helt til våren !
Heldigvis har vi noen firbeinte som er litt tøffere i trynet,Hanne-pus er ikke redd for noe som helst,hverken vær eller hunder,og gniker seg godt inntil både Pisty og Talisa rett som det er!Det eneste denne karen er litt skeptisk til er menneskelig kontakt av tredje grad...det er farlig det!Og sånn går no dagan'  -  mor i huset må fotografere de firbeinte rett som det er,der de ligger og ser fine ut.Og siden det ble et heller dårlig fotolys i dag og mine planer om litt bildetaking gikk i vasken så får vi bruke litt av det utømmelige lageret med dyrebilder enn så lenge...kjekt å ha i hus slike skapninger også,ikke bare fine ting og tang!


5 kommentarer:

 1. Nydelige firbente har du:) Kos deg med været...

  Klem

  SvarSlett
 2. Supergosiga fyrbenare!! :)

  Kram Tina

  SvarSlett
 3. "De vakreste pynteting" ;-)

  Godt nytt år.

  Klem,

  SvarSlett
 4. For noen herlige firbente familiemedlemmer du har. Og så skjønn pus med de nydelige blå øynene :)

  Godt nyttår!
  Catharina

  SvarSlett
 5. For en fantastisk skjønn kattepus, med knallblå øyne. Skjønner godt den ikke vil ruske til den flotte pelsen. Også her er damepusen den tøffeste og trosser vær og vind, mens guttepusen helst holder seg inne i varmen :o)Klem fra Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)