fredag 26. oktober 2012

Første snøen...
 ...daler fremdeles ned,og i går klarte vi å snike oss ut innimellom snøstormbygene...da var det faktisk ganske fint og fantastiske farger så mamsen fikk akutt lyst å knipse noen nye bilder av kidsa!Som vanlig er,var det ikke enkelt å prestere naturlige smil,eller posere uten å posere...spesielt ikke siden det var bitende kaldt og seansen ble langt i fra så gøy (eller vellykket) som vi tenkte.
Man må vel begynne å tenke på julekortfotografering også...
jeg går med antennen ute hver gang jeg er ute på tur,og snuser etter  det perfekte stedet.Har en tendens til å havne ved enten gamle løer eller naust,men jeg må vel prøve å tenke litt nytt også?
Det ble i alle fall flotte farger på desse bildene,men ikke nok julete synes jeg,så jeg må fremdeles gruble på saken.Man skulle benyttet seg nå ihvertfall med snø og skikkelig julestemning!

 En til som hadde vært veldig glad for å være ute i snøen er denne karen...kjære,kjære Raskoh'n min - tenk at i dag er det en uke siden jeg bar deg til graven!!!Noe mangler i heimen!!!!!Vil takke alle dere som skrev så fine kommentarer i den anledning!!!!Det varmer :)
Så får jeg heller prøve å huske med et smil når Raskoh ble superglad når snøen kom og han kunne løpe ut og rulle seg og ploge ansiktet nedi...kom inn i huset som en snømann når han var ferdig tullingen!
Nå skal jeg ta meg meg mine andre to afghaneraper og gå en liten tur og hente Linus fra skolen...Martine ligger i sofaen med låke hals og feber!Så blir det helgavask!Så er det fredagskveld.Og det er vel


ukas beste dag ?

4 kommentarer:

 1. SÅ FINE DI ER !
  FLOTTE FARGER OG STILIGE BILDER AV SKJØNNINGENE!
  GOD BEDRING TIL MARTINE!
  FINE DAG TIL DEG OG DINE TOVE!
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 2. Fine bilder, nydelige farger.
  Gruer meg til hele den julebilde foto greiene, nesten umulig å få til med fem unger.
  God bedring til snuppa di.
  Klem

  SvarSlett
 3. Great pictures.....your girls are so adorable! I'm sorry to hear you had to put your beloved pooch down. (((HUGS)))
  Have a great weekend!
  ~Des

  SvarSlett
 4. What pretty girls & gorgeous Autumn inspiration- love the splash of yellow!

  Melissah

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)