lørdag 2. juni 2012

Når det er...

...hvitt på fjelltoppene ute så kliner jeg til med en god dose hvitt her også jeg!Og selv om jeg elsker den Sunnmørske naturen enten det er no sånn eller slik,så må jeg innrømme at det var straks kosligere å gløse inn her i dette fantastiske hjemmet enn ut vinduene akkurat nå...styrtregn og haglbyer er heeeelt feil når vi har kommet til Juni altså,bare sånn det er klinkende klart!Neeeei,jeg lar virkeligheten vente litt til og drømmer meg vekk i alt det fine øyet finner her.La oss begynne med vinduene på første bilde...hallelujah!Hallelujah nok en gang til den nydelig møblerte stuen...nå er vi virkelig i drømmeverden dere!
Kjøkkenet var kanskje en smule mer realistisk,- ihvertfall både tøft og lekkert det også med sine rene linjer og moderne stil kombinert med hvitmalt treverk på vegger og hyller,koslig:)
Soverommene er det heller ikke noe å utsette på..kunne hoppet ett oppi hvilken som helst av dem med det samme...men det kan jo ha litt med det faktum at jeg våknet grufullt tidlig i dag og kjenner trøttleiken komme sigende sakte men sikkert nå...men slike følelser skal vi nok skvise langt vekk for det er jo lørdag og tør jeg håpe på en tur for å kjøpe skap *smiler*???Får ihvertfall ikke mindre lyst på det etterlengta skapet og enda mer fornying i heimen når jeg ser på desse bildene,selv om det er "litt" beyond reality og en dårlig sammenligning.Inspirasjon derimot kan man alltids få.Uansett deilig med helg og tenk...i dag er alle husets medlemmer fri og vi må uansett kose oss!Og akkurat det...


må du også gjøre :)3 kommentarer:

 1. HEj Tove
  Ja hvad ske det med vejret, god at du løfter humøret op med at kigge på smukke billeder, jeg føler lige at man skal ha en Gala-kjole på nor man går rund inde i sådan et fint hus, ha..ha !! og natkjolen kan ikke være en gammel T-shirt i det flote soveværelse :)
  Håber du for købt den skab du ønsker :)
  Ha en rigtig god lørdag !
  Kærlig hilsen
  Diana

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Tillykke med din nye skab !!! Men du ku sagtens have fået min sent i post ha...ha.. men tro at det lige skulle være et stort skip måske, so stor er han !!
  God søndag !!

  Kærlig hilsen
  Diana

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)