fredag 18. mai 2012

En dæsj..


....rosa her og der gjør susen!
Og denne frøkena har slettes ikke noe særlig imot toiletapet heller,og skal sant sies kunne hun nok tenkt seg det nesten i hvert rom,nesten i alle farger!Denne varianten var bare lekker,kjenner abstinenser!!!!En nyyydelig trappegang...mye lys og herlige farger...gosh kor fint!!!!


Dæsj'en med rosa er visst den "røde tråden" i dette huset,og man finner et snev av den i alle rom.Feminint og utrolig stilig,og så fint med litt svarte dæsjer også.Her er det virkelig gjennomført til fingerspissene!

Hvite gulv dere....sukk ja her snakker vi om å drømme...jeg får vel si meg fornøyd nå som jeg har begynt å male veggene hvite,men slike bilder gir akutte lyster på gulvområdet også altså!


En annen akutt lyst som jeg ikke engang visste jeg hadde før nå,var smeg oppvaskmaskin i rosa!!!Det hadde jo matchet perfekt med et visst kjøleskap man har siklet på en god stund...enten i rosa eller blått!Spisestuen med sort lekkert bord,skap og speil.Isn't it just perfect???Når jeg ser sengen her blir det brått slutt på sukkingen - nå har jeg gått over til å hive etter pusten!Eeeelsker den sengegavelen!


Merkelig nok ikke hverken en rosa handduk eller teppe eller noe som helst på badet,men det er jo ikke mindre lekkert for det.Så gøy at det deilige badekaret står på skrå forresten..det var en artig vri og gjør rommet mer spesielt og spennende enn om det hadde stått inntil veggen slik det oftest gjør,en virkelig god idè!


Sa du også "WOW!! nå når du ser på dette bildet?Det sorte og rosa i dramatisk men lekker forening,luksuriøse detaljer i gull og igjen det hvite gulvet som roer det hele ned.Her har fruen i huset tatt den helt ut og er det lov å være litt diva,ha litt glamour...

jeg liker begge deler ;)

5 kommentarer:

 1. Herlighet så vakkert! Og jeg likte spesielt godt det første og siste bildet. Tydeligvis tapeter jeg dras mot merker jeg:-) ha en fin dag og takk for at du delte!

  SvarSlett
 2. VILKET UNDERBART BADRUM...:) HA EN FORTSATT SKÖN HELG, KRAM

  SvarSlett
 3. Tusen takk for inspirasjonen, dette var helt nydelig. Hvis du ikke har alt for mye imot det kommer jeg nok tilrå bruke det på bloggen min, for dette satte griller i hodet på meg:-) Og så finner jeg for igjen det når jeg trenger det. Supert at du legger med hvor du finner ting, er så irriterenes når man finner noe man liker men ikke fra hvor. Ønsker det en super fin helg, klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart du kan bruke dem,det gjør jo jeg også:))))
   Hyggelig at flere enn meg finner inspirasjon i bildene jeg legger ut!!!
   Toveklem:)

   Slett
 4. jøss lekkert.
  Og du????? DEN MØRKE TAPETEN NEDERST HER HAR JEG I KJØKKEN GARDINER. Husker du???

  Smil fra me!!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)