fredag 13. april 2012

Romantisk fredag......personlig har jeg på følelsen at det nærmeste jeg kommer romantikk i dag er dette sukkersøte,nydelig og romantiske hjemmet her!!!Tenker det er en viss Gubbe som er både sliten og trett når arbeidsdagen er gjort,men håpe kan man da alltids!!!Uansett er det fredag og fredagskos...ikke så aller verst det heller :)
Desse bildene er fra bladet Cottage Style,som jeg driver og veier frem og tilbake om jeg skal bestille eller hur.Bladet koster ikke så mye,men frakten....c´est horrible!!!!!Og så er jeg så smått redd for at stilen kan bli en overdose blonder og søtsaker...dog akkurat dette hjemmet var igrunnen skjønt!Har litt problemer med å skjønne den gardinen foran peisen må jeg innrømme...om ikke peisen er i bruk så kunne man kanskje heller satt noe annet inni?Selv brenner jeg masse levende lys i den ene peisen vi ikke bruker,kjempekoslig!Mange flotte gamle møbler med patina er kjekt,og garderobe"skapet" er akk så sjarmerende!Liker veldig godt slike skap med forkjellige dører/vinduer!Den gamle jernsengen er helt nydelig...kunne jeg bare få hoppe oppi et par timer og legge meg på ladding:)
Men,skal det bli fredagskos må det vaskes litt,fyres opp,handles litt mat og sånne sysler.Så da er det vel bare å lette på stumpen for alt dette her og mere til gjør ikke seg selv....

ingen mams,ingen kos!


2 kommentarer:

 1. Ljuvliga bilder!!
  Såå sött och romantiskt!

  Ha en fin helg
  Kram Tina

  SvarSlett
 2. Så sant Tove, mamsen holder kosen! Håper virkelig at jeg får gjennom en kommentar hos deg denne gangen, det er noe med din blogg, som min data bare ikke vil!! Der stoppet det nettopp helt opp igjen, har du hørt andre som har sagt noe lignende? Er det meg?!! Hehe..
  Vil bare ønske deg en fortryllende flott helg!

  Stor klem fra Mona

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)