lørdag 28. januar 2012

kykkeliky....

 ...og God Morgen!Da er jeg tilbake igjen med gnålet mitt om hønsenetting!
For her fant jeg enda flere bevis på at det gjør susen!Er det ikke stilig?:)
 Nå var selvsagt ikke resten av dette nydelige hjemmet heller å forakte og står i perfekt stil til de hønsenettingfiserte skapene!Jeg får putselig lystå knipse på hønsenetting på enda mer her i hjemmet...men hva skal det være?Må nok gruble litt på den saken,men om ikke annet kan jeg jo bygge nytt utebur til kaninene  og trøste meg med det så lenge.g skal sant sies....(tør jeg si det høyt egentlig?)-
jeg begynner å få alvorlig lyst på høns!!!Men jeg skal lese litt om det først,så får vi se nå se da om det blir enda flere gjengmedlemmer i Åregjerdet Zoo og Galehus-klubben!!!Der det er hjerterom er det husrom ikke sant???

Elsker fargeskalaen her,grått+beige=greige:)

 Se den flotte bjelken i taket her...det er ikke bare hønsenetting jeg elsker for tiden for bjelker i taket er tingen altså!Absolutt i kjømda her i heimen!!!I år!!
Nydelige møbler og de cerise peonene og teppet spriter det opp så herlig:)

 Og nå kommer bitchen i meg frem(den ligger konstant på lur forøvrig,av og til mååå den få ulyste seg litt;)! Til alle dere som leeengter etter våren,som det klør i lengsel etter mold under neglene og få styre og stelle i hagen...så tar vi med desse fantastiske bildene fra utsiden av huset også.Såå utrolig mye fint intergrønt,akkurat slik som jeg vil ha,litt formelt,buksbom i kuler er bare nydelig,pret rundt!Og sytalaust!Må innrømme at når jeg ser slike bilder er det ikke bare den delen av hjernen som elsker interiør som settes i sving,det er j nesten så jeg lengter etter våren jeg også...bare det at jeg vil ha en skikkelig vinter først med snø,kulde nedfrosne biler,glatte veier,brukne føtter,iskaldt hus 
 og glade unger som leker seg i snøen.Og akkurat når jeg skriver dette skjer det nesten mest magiske som kan skje i løpet av et år,sånn værmessig....
sola skinner på huset vårt for første gang i år!!!!!!!!
Hallelujah!


9 kommentarer:

 1. wow! Stilig digger balkongen og hagen også!
  Jeg liker ideen din om å bruke en sort duk... må test! Takk for tipset!
  ha en flott helg!
  klem Hege

  SvarSlett
 2. å så fina bilder.
  älskar naturfärgerna.
  kram ulla

  SvarSlett
 3. Halleluja ja!

  For et nyyyyydelig hjem.
  Springer ut døren og hiver inn en lotto kupong, for her skal det bygges om hvis rekka slår inn. Elsker slike krinkelkrok hus som ingen har maken til.
  Skulle nesten tatt meg en husmorferie og reist rundt i europa og sett på tøffe hus og gått på interiør butikker. Når jeg vinner den stoooore gevinsten blir det. Med ny STOR bil og egen sjåfør. Være med?

  God helg.

  Klem fra V.

  SvarSlett
 4. Fine inspirasjonsbilder!

  Jeg har eller mannen har, en rull stor som fy, full av hønsenetting, og har lenge tenkt på å bruke det til noe!:)) Det er utrolig hva litt netting kan gjøre!

  Klem janne:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er mye rart man kan lage av hønsenetting:)
   Fint å ha som underlag itil blomsterdekorasjoner...kan forme det til omtrent det man vil.Tøft i skap,og mye annet rart så en rull er det veldig kjekt å ha på lur når ideene plutselig detter nedi hodet:)
   Toveklem:)

   Slett
 5. Vivian; både lottokupongen og v75'en er innlevert....vinner jeg så blir det tur:)))))
  Toveklem:)

  SvarSlett
 6. Tala om härliga bilder, halleluja :) färger som jag älskar...hoppas helgen varit skön, kram

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder... Masse inspirasjon... Håper kupongene slo til =)) Det gjorde de ikke til meg..så kanskje det var deg da =)))

  ha en fin mandag Tove =))

  kerstin

  SvarSlett
 8. Jeg bare elsker bildene du legger ut...helt i min smak.
  Ha en fin fin dag!
  Klem fra Maliva

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)