onsdag 2. februar 2011

Februar....

....og jeg har allerede påmint Gubben om at Valentines er i vente.Slik han har gooood tid til å forberede seg.For jeg håper jo like mye hvert år jeg ....at my man in shining armour kommer ridende på en hvit hingst helst....og går ned i knestående og spør meg et ja/nei spørsmål ;P
  Håpet kan ingen ta fra meg :)
                               "Den evige romantiker"


Litt oppdatering på den romantiske front:
Unge herr Linus kunne nemlig fortelle oss en hemmelighet under gårsdagens middag.Stakkars gutt var så kry at han holdt på å sprekke,så det store nyhendet måtte nok deles med resten av familien:Han og Sara på barnehagen hadde nemlig snakket om at de skulle bli kjærester!!!!! Love is in the air???Begynner tidlig,den fanten i allefulle fall:))

2 kommentarer:

  1. Hehehehe...du er ikke den eneste;)! Jeg har ventet på det spørsmålet i 9år;)! Og jeg har også minnet min kjære på at det snart er Valentines! Hm...blir spennende å se hva han finner på!

    Klemmer!

    SvarSlett
  2. Her uttaler mannen i huset at Valentins er en tullete skikk .....snakk om å være romantisk, ja,ja. Kanskje det i det minste kan bli blomster til morsdagen. Det rare er at han selv syns han er romantisk.....snakk om selvinnsikt.

    Ønsker deg en herlig onsdagskveld Tove. Stor klem fra meg.....og håpe kann man jo alltids.

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)