fredag 25. februar 2011

Eeeeeendelig.....

...helg? Joda,forsåvidt,men det er laaaangt i fra den store eeendelig-nyheten jeg nå bare omtrent bobler over av og vil fortelle!!!!
Noen av dere har fulgt sammensuriumet mitt en stund og har kanskje fått med dere at jeg har vært ute etter et slikt gammelt,antikt kassa-apparat?


Well,guess what?


Det har skjedd!Klarer knapt nok sitte stille på stolen her mens jeg skriver,er så hoppende glad at det omtrent kribler i hver eneste lille centimeter av meg!


Jeg har lett og lett,funnet men ikke det rette.....kom inn et på Finn for en tid tilbake og det kostet 20 000 - 
etter det såg jeg ganske svart på dette prosjektet!Ebay har massevis...men så skal det jo fraktes da...og det er det som koster for desse kolossene veier enormt mye!


Dette på bildet veier hele 51 kg,og bor for tiden i Sverige,men jeg tror det måtte vært skjebnen som gjorde at jeg søkte på kassa-apparat her en dag og kom over dette på blocket.se - en slags Finn.no i Sverige. Frøken Andersen var ikke sen om å hive seg rundt og sende mail med forespørsel,og jammen var ikke svenskene "jätte snabba dom " også,og svar på mail kom fortere enn svint!Det var ennå til salgs:)
Snille Kerstin undersøkte videre pris for frakt og det var jo horriblet...men når man vet hva det koster å få sendt bare et lite klesplagg eller noe fra Sverige så er det klart at denne saken blir faktisk...mellom 2 og 4500 bare i frakt!Men så viser det seg....at Kerstin og mannen har bestilt tur til Ålesund i juni,og kan ta det med da!!!!! Er det mulig å ha sånn flaks undrer jeg meg på?Det må rett og slett være meningen....slik kan tingene lage seg til og nå håper jeg diverse andre ting oppi topplokket her også lager seg til snart!Snakke seg om


                livets tilfeldigheter:)


                   Tusen takk så langt til snille Kerstin!!4 kommentarer:

 1. Hurra! Så bra. Det var nok ment til deg. :)

  SvarSlett
 2. GRATTIS!!!!! Så GØY=)!!! Og så heldig at de kan ta det med seg!! Dette skulle du nok bare ha=)!

  Kos deg videre!
  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Gurimalla, så morsomt. Kan man spørre hor det skal plasseres. Ha en herlig helg, her har vi ikke vinterferie før om to uker...klem, klem

  SvarSlett
 4. Åååååå så kjekt da Tove!! Ditta va virkelig meint til deg ;-))

  Ha en strålende fin fredagskveld!!
  Klem -anja-

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)