torsdag 30. desember 2010

Heldige Martine....
            .....som har en slik supersnillogflink morfar! :)
For hva ventet henne julaften? Joooda,denne flotte skrivepulten som han har laget!
Jeg skrev tidligere om denne,som jeg fant..ganske så tilfeldig på nettet...kopierte bilder og sendte mail til pappa,i håp om at han tok hintet...hvis det kan kalles hint da - kan hende det lød mer som en ordre???
Like tilfeldig var det at jeg to dager før jul under julegavehandlingen kom over denne tøffe-fine stolen fra Nordahl borti bya,og visste med en gang at her var det full match!!!!Når trultemora i tillegg har hvit jerneseng så kan det liksom ikke klaffe bedre..forklarte jeg henne da hun rynket litt på nesen når en overentusuastisk tulen mama forklarte henne at denne "jernstolen" måtte hun ha på rommet sitt!(Lite visste Martine da om at skrivepult var neste....)
Vi var nok litt av et skue i Ålesunds gater når vi gikk for å ta båten tilbake til Langevågen...jeg hadde vel sånn ca 20 bæreposer i tillegg til en stol å bære på,to flinke unger på slep...tok hele fortauet!!!! 
Selveste julaften når alle pakkene var utpakket...trodde vi...fikk Martine et rødt bånd i hånden...det måtte hun følge til endes fikk hun beskjed om fra morfaren...skulle sett det spente ansiktet hennes,gull verdt bare det:)
Moren fulgte etter hakk i hæl,minst like spent!Nedi kjelleren bar det,og der åpenbarte denne fantastiske skapningen seg,akkurat slik den skulle være! Jenta ble hoppende glad og morfaren ganske så kry,med god grunn! Tenk så flink han er da!
Nå har vi ommøblert på rommet og fått pulten på plass....kan ikke si annet enn at 


      den er helt perfekt:)


tuuuuuuusen takk til superpappa Eldar,som vi håper er klar for nye oppdrag etterhvert,hihi;)

8 kommentarer:

 1. WOW for en fantastisk flott skrivepult - HELT PERFEKT!!! Ja for ei heldig lita prinsesse som har en så flink morfar!!!!!! NYDELIG!

  Ønsker deg og dine et Riktig Godt Nytt År!!!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Åh, for en morfar! Jeg trenger også en sånn. :)
  Knallfin skrivepult!
  Og stolen passer supergodt til. Jeg kan bare tenke meg hvor spennende det må ha vært å følge et rødt bånd ned i kjelleren... perfekt!

  SvarSlett
 3. Guuuurimalla! Fantastisk! Litt misunnelig nå asså! Har nemlig vært på utkikk etter skrivepult til minstemann i lengre tider, trålet finn.no... Jeg vil ha TRE! Alt fra møbelkjedene er sponplate- skitt.. for å si det rett ut...! Never in my house again!

  Anyway,- Hopper innom for å si GODT NYTT ÅR til deg, og jeg gleder meg til å følge med på alt du finner på i året som venter!

  Stor nyttårsklem fra meg!

  SvarSlett
 4. Ja, den er helt perfekt, forstår hun er glad for den - og for sin morfar! Og gardinet, så fint!!

  Jeg vil ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår!

  Klem Helle:))

  SvarSlett
 5. Men så snäll och mysig morfar...
  bara det att han hållt det hemligt är ju underbart....
  Ha nu ett gott nytt år vännen!!
  Kram ullamaria

  SvarSlett
 6. Kæreste Du,
  Rigtig godt nytår og tusind tak for al skøn inspiration i året der nu svinder.
  Kram Birgitte

  SvarSlett
 7. Underbar morfar! Tack för all inspiration under 2010. Är glad att få vara din bloggvän! Ser fram emot ett fantastiskt 2011 och önskar dig och de dina ett riktigt gott nytt år!
  Här kommer årets sista varma kram
  från Pia

  SvarSlett
 8. Så nydelig, og en nydelig historie også. Gleder meg til å høre flere historier fra deg i det nye året også, varm klem fra meg.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)