torsdag 7. oktober 2010

Det skjer,det skjer....


 ...i lille,koslige og vakre Langevågen! Ikke alt er positivt...det var for eksempel grusomt trist at Narvesen etter alle desse årene takket for seg....jeg som trodde at jeg ene og alene stod for minst 50 % av omsetningen der i form av interiørblad :/ Hjalp visst lite det gitt....
Men Reitan og gjengen ...eller Colonialmajoren som han så flott kaller seg...synes Narvesen burde selge mer brød og sånt tullball á la 7-11 ! 
Hallo???????


Men mye positivt er på gang,selvsagt som tidligere nevnt med Devoldfabrikken i bresjen.Jeg var forresten ute og gikk en nydelig kveldstur nå nettopp...og jeg må innrømme jeg gikk og snuste oppetter husveggene der ute og lurte ofselig på hvor Bergans sitt lokale blir? Nysgjerrig,jeg???


I kveld fikk jeg også vite at Herlighet skal ha en avdeling på Devold nå til jul! Så gøy!Det blir jammen spennende!Aner at jeg kommer til å tilbringe en del timer der...håper de har lokale et sted det går an å sette hundene utenfor,hehe. Da blir det helt tilfeldig turer den veien! Det er jo utrolig mange som kommer på Devold og handler,så her kan det jo også dryppe på andre i Langevågen også...positivt!!!!

Ellers skal Hårkompaniet som gjorde meg så fjong og fin på håret i forrige uke flytte noen meter på seg,- ved siden av Gavehuset i de tidligere lokalene til Expert! Det blir råbra!!!Da livner det kanskje litt til igjen runt husveggene der nede....hele den strekningen er litt trist - men mye av det har med husfasadene å gjøre også spør du meg.


Og når Hårkompaniet flytter,tar Emmas Verden over i lokalene deres! Det blir kjekt for ho Annemor å få nye,flotte og større lokaler og det blir spennende å se hva hun får til der :)


Men ikke nok med det....
inn på nyveien kommer en aldeles ny butikk også - 
Prinsessen og Frosken!!!
De skal føre treleiker,bøker og utstyr og kan sikkert by på mye spennende...om en måneds tid stod det på Facebook-siden de har opprettet! 


Personlig er jeg jo langevåg Sentrum frelst på min hals og veldig opptatt av alt som skjer her...og mener at dess mer,dess bedre - selvølgelig dumt om det blir de samme varene i flere butikker men der har både leverandører og butikker ansvar og kan nok heller utfylle hverandre enn å konkurrere...slik trekkes flere kunder,og Langevågen kan bli et lite,koslig sted og et friskt pust som folk tar seg en tur og handler i!!!!


              Bare velkommen
som det en gang i sin tid stod ute på en plakat på en tidligere pizzarestaurant:)


Bilder fra herlighet sin blogg...

1 kommentar:

  1. Vilka fina butiker...
    Äntligen kanske jag kan lära mej lite norska också... Fint språk!!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)