søndag 15. august 2010

Noen glimt....

Linda ser på baderomsteppe...vanskelig å velge,altfor mange fine! Men hun klarte faktisk å bestemme seg for et....ikke verst!!!! Og som meg,så kjøpte også hun med seg toalettpapir hjem(!!!) - jada,her må man prioritere folkens!Finner man toalettpapir som matcher toalettet så må man slå til..........
Livat i Covent Garden,hvor vi gikk rundt lenge og koste oss!Mange koslige butikker,rare folk - mange som opptrådde eller lekte statue...vi likte vel best karen som sang like nydelig som Luciano Pavarotti!
BIG Ben! 
Ekstra spennende å gå litt vekk fra de store handlegatene og se hva man finner uti de små side-gatene....her var en fargeklatt med masse folk og liv!
Her er vi på vei mot London Eye .men jeg likte veldig godt de flotte lyktene også jeg da,så da var det å knipse igjen!
Hmmm...jeg drømmer faktisk også om en løve utenfor inngangsdøren min....helst liggende,men den var jammen ikke så dum denne heller;)
Mange utrolig detaljrike og imponerende bygninger...synd vi ikke hadde tid å gå inn i dem,det hadde nok vært en fascinerende opplevelse....tenke seg tilbake til tiden som engang var...........
De mange ,koslige pubene sånn innimellom alt det andre var utrolig sjarmerende....her har mange gode stunder og mang en skål blitt utropt opp igjennom alle årene!!!!!!!!!!!
Rett og slett formidabelt!Det var også litt ekstra gøy at jeg kjente meg igjen med en gang jeg kom inn dørene på The Dominion hvor musicalen ble spilt....det viste seg at det var her jeg for 11 år siden såg FANTASTISKE Beauty and the Beast!(Satt nesten på samme sted også!!!)
Nok en koslig pub,og masse folkeliv!Men til tross for at det var planen,så ble det korkje noen øl eller annet alkoholholdig denne gangen.......
Det gamle bindingsverk-huset i bakgrunnen der er Libertys.....skulle gjerne vært inn men det får bli nesten gang(som jeg håper ikke det er for lenge til)
Spreke farger som setter sitt preg på bygningene :)
Linda er klar for sightseeing!
De typiske bussene ,og flotte gater!
Picadilly - her kokte det rett og slett på nattestid!
endelig blått vann...Themsen var brun og egentlig ganske uappetittelig på farge,så dette var orfriskende på alle måter!

...fra vår herlige London-tur!Først og fremst:tuuuuusen takk til Bjørn på EMI som var så behjelpelig slik vi kunne forlenge turen med noen dager! Konserten med Lady Antebellum var helt topp....for en stemning i det flotte,gamle ærverdige lokalet! Vi stod foran scenen,-men der var sitteplasser i minst tre-fire høyder oppover,-med utskjæringer og dekorering fra en svunnen tid!Veldig spesielt og flott å ha opplevd! 
Imponerende var også musicalen "We will rock you" - for noen sangstemmer det var på artistene!Fikk frysninger!Kjempebra opplevelse som anbefales på det varmeste!
Egentlig var det veldig gøy bare å gå rundt i gatene og se på folkelivet rundt bydelen der de fleste musicalene var....det krydde med folk,og de flotte opplyste skiltene utenfor alle teatrene var imponerende!
Vi var oppe i London Eye og tok en runde der...virkelig spesielt å få sett utover London på den måten...men 4dfilmen vi fikk se i forkant var nesten like imponerende!Og når vi snakker om 4d...for et show de hadde på Madame Tussauds,om de fire superheltene som reddet London.Jeg satt og flirte og hylte heeeele tiden og hadde det kjempegøy!Det gjør jeg gjerne opp igjen!!!!!!!Og igjen!!!!
OG er man i Lodnon,så må man shoppe!Nå kom jo denne turen litt brått på kan man si,så jeg hadde ikke akkurat spart opp penger,så da var det begrenset hvor mye man kunne kjøpe.Men jeg fikk da ulystet meg litt,- og det gikk vel mest på ting og klær til ungene!Stakkars Linda var nok temmelig lei søsteren som skulle sjekke alle barneavdelingene,Hamleys,Disney Store etc.Klesmessig var jeg egentlig veldig skuffet....hadde håpt å finne mer,spesielt på guttesiden var det lite spennende!(Akkurat som her hjemme). 
Men mamsen kom ikke tomhendt hjem,-og det beste ved hele turen nesten var å komme hjem til to ytterst forventningsfulle smårollinger som absolutt ikke kunne vente med å se hva mamma hadde med.....
Linus var storfornøyd meg ikke mindre enn to nye sverd til samlingen sin - et laser-sverd akkurat slik som han ønsket seg,og når mamsen fikk øye på et sverd fylt av godteri var det ikke noe å stusse på det heller :)
Et par klesplagg med sjørøvere på;en god strikkejakke fra Zara og en pysj med Peppa Gris som sjørøver var midt i blinken,i følge ham selv *lol*
Og så kom jeg over en butikk som solgte Sonic og SuperMario-figurer!!! Sonic ble med meg hjem,og Linus var overlykkelig:)Og når tante Linda hadde prestert å kjøpe han et nytt Sonic Ds -spill var han ikke tilsnakkendes omtrent.....hallelujah!
Martine fikk seg et nydelig bamsepar som var sååå nydelig at mamsen bare måtte kjøpe dem,-Beauty and The Beast:) Gjett om Martine likte dem!!!!!!!Fine "voksen"øredobber var stor stas å få,og skjønne figurer fra The Sylvanian Family-serien...som hun endelig har begynt å like(moren har likt dem ganske lenge nemlig,hihi)Ffant et par fine ytterjakker til trultemora også...litt tegnebøker og sånt som alltid faller i smak.
Til meg selv ble det nok ikke så mye,ikke så merkelig når man tar i betraktning hvilke butikker vi gikk inn på,men noe fra Cath Kidston og aprikos dopapir gjorde lykken fullkommmen for meg også.Og x antall kort.Jada,jeg eeeeelsker kort.Og det har de sannelig mye av der borte!!!!!Fant ikke noen spennende blad annet enn de vanlige engelske som man også får kjøpt her hjemme,men saft og suse for noen prisforskjeller.Jeg kjøpte et blad,hvor man fikk to på kjøpet...til sånn ca 40 kroner!!!!!!!Er det mulig??????? 
Det nest beste ved å komme hjem er når man vrir om nøkkelen i ytterdøren og åpner opp,og 3 elleville hunder hopper som galne rundtomkring meg,for ikke å nevne på meg!Snakke meg om gjensynsglede - herlige hundene mine :)
Jaja,summa sumarum var dette en virkelig flott tur,-det klaffet med været,hotellrommet var i det minste laget men av absolutt god kvalitet og super beliggenhet på Cromwell Road,konsert og musical var begge fantastiske og vi fikk sett mye av byen !Alt gikk veldig bra og jeg er egentlig klar for neste tur jeg:))

1 kommentar:

  1. It looks like you have had a wonderful time in England!! nice pictures!!....wishing you a happy new week......lots of love.....Ria....

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)