onsdag 18. august 2010

Kjempeflotte fjellturI går hadde jeg og ungene -to og firbeinte vel og merke - en superduper kjempeflott fjelltur altså!
Heldigvis kom ikke solen helt igjennom et lite skydekke i går,slik at det ble ok temperatur for mine godt kledde hunder å gå også...dagen før var det helt håpløst.Og egentlig synes ikke jeg heller det er så kjekt å gå når det er skikkelig kok-varmt ute!

Ungene var endelig med på moroa...vet ikke hvor mange ganger i sommer jeg har spurt om vi ikke skal ta oss en tur på fjellet.....

Så var spørsmålet hvor vi skulle gå...Ole Vedde eller Svanshornet spurte jeg???

Siden vi har snakket litt om hytta til Ole Vedde og at den ble brukt under krigen så var det visst hakket mer spennende,så vi tok den veien.Ungene var kjempeflinke opp igjennom bratta,-Linus sprang som vanlig...riktignok med et og annet stopp for å proppe i seg litt blåbær :)

Ole Vedde-råsa er alltid like koslig og gå...det er imponerende hva Ole gjorde opp igjennom der,i form av trappetrin,benker etc.Nå blir dette heldigvis vedlikeholdt av andre...turlaget?

Både hunder og unger var storfornøyde da vi kom op til hytten,og det ble inntak av drikke og kjeks/sjokolade.Hundene fant heldigvis litt vann/gjørme å duppe seg nedi....godt å kjøle seg nedVi hadde visst mer energi på lur alle sammen,så vi tok like godt turen over fjellet og gikk ned ved Svanshornet...en liten stopp på purke-tjønnet først...klarte heldigvis å stoppe ungene fra å bade!
Alle var visst veldig fornøyd med dagen,og prikken over i´en var at da vi gikk forbi mamma og pappa sitt hus hadde de jammen ferdig middag til oss,hjemmelaga nydelig kjøttpudding og tyttebærsylte.Mmmmmm....
Inntaket av antidioksanter denne dagen skulle dermed være sikret...vi gomlet blåbær på hele veien,neapå Svanshornet fant vi molter,- i kjeksene vi hadde med oss var der tranebær og til slutt altså tyttebær!
Nei dette ga mersmak og nå håper jeg vi snart kan ta oss nok en flott fjelltur:)))
2 kommentarer:

 1. Ser at dokke har hatt en fantastisk fin tur.
  Og det beste av alt er at fjellet blir berre finare og finare å besøke utover hausten.

  Hausten er super!

  Helsing Eva

  SvarSlett
 2. So cute these pictures........love Ria....

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)