fredag 26. mars 2010

Litt luksus?

Åååå...i dag har jeg bare ett mål i livet,og det er litt "kvalitetstid" på badet. En god dusj...ikke en sånn inn-og-utigjen-like-fort-dusj men en sånn laaaang,glovarm uten å tenke på klokka. Og med mye godt forarbeid før man i det hele tatt entrer dusjen.Ansiktsmaske for eksempel..når tok jeg det sist?Kan ikke engang huske det:/
Stikkord som scrubbe,file,shave - alt som gjør godt for skrotten!
Men det var det med timingen da......kan jo som regel ikke gå på do jeg uten at en av ungene kommer og skal enten på do selv eller mase om ett eller annet.Så her må det nok gjerne litt bestikkelser til slik mamsen kan få litt fred og ro i sin mini-spa opplevelse. Snakker vi lørdagsgodt og snurr DVD?Oh yes!!!!!!!!!!!!!!
Aller først skal jeg nok rydde og pjaske litt her på morgenkvisten,og så må jeg få med meg alle barna mine,både to og firbeinte ut i bevegelse men etter det er der muligheter tenker jeg:) Ikke så mye som skal til,men for meg blir dette deilig luksus!
Håper du også finner noe som gir deg en god følelse og kanskje litt luksus i helgen????

2 kommentarer:

 1. Wow for et nydelig bad.
  Javisst er det deilig å bruke god tid på badet og dulle skikkelig med seg selv. Husker heller ikke sist jeg gjorde det. Nå er nå badet med badekar, altså det som her i huset regnes som mitt, under uppussing. Gleder meg til det er ferdig.
  Ønsker deg en skjønn påskeferie.
  Klem:)

  SvarSlett
 2. He he ja sånn var det ifjor også. Da holdt jeg på å snø inne i påsken! Krysser fingrene for at det ikke kommer mer snø nå:)

  God påske!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)