tirsdag 23. mars 2010

Flabagasted!

Her setter jeg meg ned foran Mac´en og skal slappeta litt...har nettopp kommet hjem fra en liten ettermiddag/kveldsøkt på butikken,og vel hjemme stekt meg hjemmelagde karbonader som jeg sitter og gnafser i meg.Og koser meg egentlig ganske godt allerede,men jammen fikk jeg en fantastisk overraskelse på facebook!
"Nei men hårre!!!" tenkte jeg høyt på godt sunnmørsk....
En herlig dame ved navn Anne-Lise Wilson har nemlig lenge imponert meg med sin fotokunst,og i kveld hadde hun laget blant annet desse vakre bildene av Pisty - sett på makan til flotte bilder da?
tenk dere å få desse forstørret på lerret da......må bare bli fantastisk!!!
Setter kjempestor pris på at hun har brukt talentet sitt i tillegg til mye tid til å lage til desse bildene - det varmer mitt hjerte så tusen takk for det :))
Må  jo legget til at Pisty-gutten er veeeldig fotogen og har et nydelig hode da,så utgangspunktet er jo bra...men hvordan i huleste hun har fått til å trikse og  mikse inn alt det andre styer går over mitt vett og hode (ihvertfall hodet mitt ikveld,-skallebank:/ )
Hva enn det er hun gjør så  er det sikkert veldig moro...tenk å lage så masse flott ! Sikkert gøy å lage til med både dyr og mennesker....nei jeg gjentar meg selv;du får begynne å produsere for salg ,fru Wilson!!!!! 

3 kommentarer:

 1. Hei,Hei. Det var noen helt spesielle bilder, selv kunne jeg virkelig tenkt meg et aldri så lite fotokurs, også nytt kamera da ! Takk for tips om nytt blad, så det i butikken, nå blir det løp og kjøp! Ha en strålende fin dag, her er det sooool.

  SvarSlett
 2. Heisan - snubla inn i bloggen din ;)
  koselig
  flotte hunder du har - smil fra monika

  SvarSlett
 3. Heisan!

  Artige bilder og nydelig, vakker hund!

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)