fredag 3. januar 2014

I dag var det nære på...


...at frokosten ble inntatt på altanen!Og like nære på var det at jeg badet hund for så å føhne ute i frisk luft på altanen.Det kriblet i fingrene etter å ruske litt uti hagen.Dessverre hadde jeg ikke noe skittentøy (??? er det virkelig mulig) - for hadde jeg hatt så hadde jeg hengt det ut på tørkestativet.Det var rett og slett vår i luften!!!

Helt feil...men akk så deilig :)Tenkt å slippe å ha på lyset inne midt på dagen!
Tenk å slippe å fyre opp og brenne ved til den store gullmedalje!
Tenk å slippe boblejakker og hansker,eller støvler!
Tenk å slippe kontinuerlig våte hunder!
Tenk å slippe ungenens våte ytterklær som henger til tørk,sånn omtrent overalt (føles det ihvertfall ut som av og til)
Tenk å få ha opp vinduene på vidt gap uten at de dryser igjen like fort,og attpåtil henge ut dynene til lufting!
Tenk å slippe "fergesveis" bare når man stikker hodet utfor døren


Mest og best av alt var lyset i dag!Nå er det faktisk tett før vi får igjen solen her,men jeg var kjempefornøyd i dag allerede jeg og følte meg plutselig kallet  -  nå var dagen her,dagen for å klatre opp på loftet med det rare og rydde litt!!Nå hadde jeg muligheten til å se hva som faktisk var der,jeg bare måtte benytte meg!


Alt man gjemmer på opp igjennom årene!!!
Jeg var knallhard mot meg selv og kastet ned trappa uten sensur,her var det best å smi mens jernet var varmt og få unna!
Kassevis med gamle klær,og alt mulig annet gammelt skrot,bare ikke gammelt nok skrot for en som egentlig liker veeeeldig gammelt skrot...alt ble kastet!!!Flink var jeg det!Martine kom og hjalp til og oj´et seg høylydt over enkelte av morens gamle antrekk...at jeg kunne gått med noe slikt!Men et og annet var visst spennende også,så jeg hadde visst ikke bare vært på bærtur i følge "moteeksperten"!!!!
 Moten forandrer seg,og smaken forandrer seg!(Heldigvis)Men en ting som ikke forandrer seg fra sesong til sesong...det er at jeg blir like lamslått av alt det fine som Green Gate presenterer gang etter gang!!!Drømmen om å plutselig bli millionær forekommer hyppigst når jeg stirrer forelsket på alle fristelsene!Vil ha,vil ha,vil ha!!!!!I natt under en av våkesekvensene mine var det nemlig den nyeste Green Gate katalogen jeg tittet igjennom,om og om igjen!Dån!
Herlig vårstemning her også,selv om tingene på bildene er like fine hele året!!!Grått/Greige) er jo så kjekt å ha med å gjøre..passer til alt!! Kanskje jeg kan tømme skapene mine og sette noe opp på loftet nå som jeg har begynt å få tømme litt der,sånn jeg kan kjøpe meg aaalt det fine i katalogen ;)
5 kommentarer:

 1. Å så glad jeg ble nå!
  Hele 2 hilen fra deg!!!!! Yeeey,kvelden er reddet ;)))
  Vet du...i dag har vi spist TACO!
  Faktisk er der ikke ofte vi spiser det ,men du så godt det er avogtil!
  Ikke noe gøy på tv.....gutta ser på mesterens mester eller noe....Darlingen ser på ipad og jeg er på data....skikkelig romantisk ja.....ha,ha!
  Regner ute,så jeg har tent masse lys...
  Nå fikk jeg akkurat melding fra en nabo som ville låne rømme....knis....noen ganger skulle en tro at huset mitt var butikk......men koselig det! ( ikke samme nabo som låner doruller altså.....dobbel knis)
  Knis rimer jo på FELIZ!
  Ha ha!

  Ser deg for meg elegant på sofaen.....(ikke grise med chips nå da....)

  Me snakkas smuchi!

  Blipp blipp og feliz ;)

  SvarSlett
 2. Glemte jo helt å si at bildene du hadde funnet frem var dånings ❤❤❤

  SvarSlett
 3. Hej Tove
  Nu gave du mig en ide at gå i genem alle mine gamle ting som jeg tænker på mange gange om ugen men for mig aldrig til at kigge igennem :) Kram og ha en rigtig god lørdag !!
  By the way, har kigget igennem Green Gate katalogen mmmm.. bare det var sommer......!!

  SvarSlett
 4. Hei Tove.
  Ja er det ikke herlig vær på vestlandet for tiden,her er det 10 grader i dag. :) Jeg håper det blir slik jeg da,leenge,men det er vel for mye å håpe på. Her ryddes julepynten vekk på andre dagen,trenger vel en hel uke sikkert ,så mye som jeg pynter,herlig å få vekk det røde. Sommerhuset skal forandres en del,skal ha litt mer shabby stil etter hvert og jeg er såå glad vi ikke solgte det,fikk til og med flere bud på det. Ha en flott dag da vennen. :)) Klemmer fra Mette.

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder! Blir helt satt ut av vinterregn og blest, og gleder meg til vår og varme! Ha en fin søndag! Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)