tirsdag 31. desember 2013

Sjokkskadet ??? Jeg må skrive det av meg.Sjokket altså.Få ut frustrasjonen.
Det hadde seg sånn at i det Herrens år 2013,på årets nest siste dag,så var det ei kjerring som våknet med sterke lyster.Hun måtte få tilfredstillelse,og konfronterte Gubben: "I dag skal vi på Skeidar og kike på møbler!" Basta Bom liksom,ingen alternativ!!!Ikke det at kjerringen synes det var noe spesielt passende å gjøre midt i romjulen,man burde vel heler vært ute i snøen med ungene og kost seg!Men siden det ikke fantes noe som lignet snø ute,kun en tyyyynn og livsfarlig hinne med is på veiene så syntes hun faktisk at møbelkikking var et supert alternativ,tross alt!


 Som regel når Kjerringa,Gubben og Trollungane skal se på møbler så skjer det i like fulla farta som alt annet!Denne dagen hadde hun lyst å gå rundt og bare kose seg,og se på alt det fine...og mindre fine som det etter kjerringas synspunkter også finnes en hel del av - men heldigvis noe for alle,sånn det skal være!!!Og 
dagen før hadde Skeidar åpnet ny,stor og flott butikk i Ålebyen!
Det var ikke bare vi,B-Gjengen fra Langevågen som var nysgjerrig!
Det vrimlet av folk,men det var ikke noe problem,for der var god plass og man kunne kose seg i fred og ro.Legg merke til ordet som er uthevet:kunne!Skulle møbel-kikke-turen vært helt optimal skulle vi forlatt ungene hjemme.Nervene stod i høyspenn hver gang Linus skulle kikke på måtte fingre borti noe knusende og jeg ventet bare på singelingeling-lyden!!Men på den annen side sett er det også veldig kjekt å være sammen alle fire så da så...fikk man bare puste rolig og behersket og håpe på at det gikk bra !


Vi snakker jo om diverse ny-ansaffelser i kommende fremtid.Ny sofa i stuen har det vært på snakk om lenge,og at det må skje i 2014 og fortest mulig synes jeg må være helt på det rene! Det er bare det at det er så mange ting som står på listen.Så derfor kan fruen for eksempel ikke gå bananas i Slettvollbutikken like i nærheten,- bildene her er faktisk fra Slettvoll så at man lett kan få lyst å gå bananas er ikke så veldig rart skjønner du nok!Martine har fått lovnad om sovesofa,det passer mye bedre til en innbilt fjortis visstnok!Og jeg drømmer om "et lettere liv" hvor jeg kan ha en avdeling nede i hallen som kan omdøpes til kjellerstue,med en sofa,tv,spillkonsoller etc.Slik kan jeg få litt ro og fred innimellom i øverste etasje når jeg trenger det uten at x antall elleville unger enten hopper og spretter og roper mens de spiller Wii eller Playstation eller løper rundt og fekter med yngstemanns særdeles store utvalg av sverd og sånt!Jeg hadde sett en liten hjørnesofa i grått på Bohus som jeg hadde siktet meg ut til hallen,snerten i størrelse og passende i pris.
Noe dyrt er ingen vits i,da sofaen etter all sannsynlighet også vil bli brukt som klorerett og hvem vet,afghanskmyndeliggeplass?
Begge deler totalt uakseptabelt,men vi kjenner dyrene våre!!!

Liten.Snerten.Snufs,it breaks my heart å tenke på ordene.For hva skjedde egentlig denne dagen??? Jeg forstår det ikke helt selv,for plutselig har Gubben bestilt en dobbel cinema recliner sofa med hemmelig boks og glassholdere i midten!Sa du Harry???
Jeg sa det ihvertfall...til ingen nytte!Gubben hadde totalt misforstått madamen sin,da hun prøvesatt vederstyggeligheten mest for moro skyld,og motvillig kunne bekrefte at den var knakande god å sitte i,faktisk.Ungene hoppet selvfølgelig oppi,og var elleville av begeistring.Helt Koooooonge!!!!Martine putta på seg det vi kaller Ulsteinviker´n (et uttrykk med bakgrunn i en tur til Ulsteinvik i fjor hvor et furte-misfornøyd-uttrykk uten sidestykke ble formet i ansiktet hennes da hun ikke fikk en kanin som var sååå fin.Jenta fortjener Oscar og vel så det,sleng på en Grammy og Golden Globe også for jaggu ble ikke kaninen med oss hjem likevel!)Med andre ord er Ulsteinviker´n uimotståelig (for faren riktignok) og det gikk som det måtte gå - faren strenet mot disken og bestilte i vei!!! Når jeg i tillegg denne julen har blitt mobbet på det groveste og kalt kontrollfreak utallige ganger,med noe glimt i blikket håper jeg,så prøvde jeg å ikke være så kontrollfreakete og bestemme "alt" - det er jo jul !!
Dårlig timing.Det skulle jeg vel heller ha gjort et heeelt annet tidspunkt,med heeeelt andre konsekvenser.Dææææjå liksom!!!
Men jeg må nok ha vært sjokkskadet!Og er det ihvertfall nå!Tenke seg til hva som kommer i hus!!!!(Grøss og gru)!Prøver å være et godt menneske (ikke enkelt) og fokusere på at mine kjære nå blir overlykkelige,så får jeg heller gjøre det jeg kan for at rommet likevel kan bli koslig og til å leve med når jeg får kontrollfreake med resten av interiøret!!!!Og det er akkurat nå noen helst bør komme og riste i meg og si jeg må våkne og det er på tide å stå opp!!Jeg drømmer vel?? Anyone???

     Hjeeeeelp!
5 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH.....du har overgått deg selv, Tove!! Jeg synes jeg ser det hele for meg. Selv om disse reclainenere er lite pene og harry så er de dødsgode å sitte i! Jeg har en stygg en i stua som aldri får bli med på bilder..hehe...men som jeg er helt avhengig av å sitte i. Den er i svart skinn og den fulgte med da vi flyttet hit, den er gammel og jkeg skal bytte den ut i en nyere modell når jeg får råd.

  Takk for all inspirasjon, morsomme tekster og vakre bilder i 2013, ser frem til å følge deg videre i 2014. Ha en fin nyttårsfeiring, Tove!

  ⋰⋱★GODT NYTT ÅR★⋰⋱

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Voor jullie ook een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2014 geniet van de laatste momenten van dit jaar ...lieve groet Rosita

  SvarSlett
 3. HEI, du er en av mine trofaste legger-igjen-et-spor-besøkende og det setter jeg stor pris på. du skriver ofte lange og morsomme innlegg på bloggen din - helt utrolig - jeg er av den typen som oftest lager små innlegg...
  du krydrer dine med masse inspirerende bilder!
  moro.
  ønsker deg og dine et godt nyttår, så følges vi i 2014 også.
  klem TOVE

  SvarSlett
 4. Hihi morsomt innlegg igjen fra deg. :)) Takk for kos kommentar i går,det varmet. :))
  Ønsker deg en koselig nyttårsfeiring.
  Masse klemmer.

  SvarSlett
 5. He he he...som jeg stor koser meg inne hos deg:) du burde skrevet bok, du skriver så levnde, herlig, fullt av latter, hygge og innholdsrikt at man stor koser seg:)
  Du skal se det kommer til å bli kjempe fint når du får satt ditt preg på dette:)
  Ordner seg veit du:)
  Måtte bare innom deg i dag også, så får dere ha et Godt Nyttår nok en gang:)
  Klem Klem Merete

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)