tirsdag 10. desember 2013

Jeg hinter videre......jeg må nemlig benytte meg i dag og forte meg å skvise inn noen flere hint om hva jeg ønsker meg i julegave med en viss en siden nettopp han skulle til Molde i dag . Noe som innebærer en fergetur,og på fergen så vet jeg han pleier b.l.a å sveipe innom bloggen til kjerringa for å se hva tullprat hun har kommet med i det siste!
Hinting på Sammensuriumet har jo gitt ønskede resultater før så her er det bare å klaske til!Forresten apropos Molde - der er jo sååå mange fine interiørbutikker som jeg liker der og jeg ønsker meg også veldig Gavekort på et par butikker der - Paradiset Hage og Interiør i Parkvn. 19 og på Sandra og Iris som ligger i hovedgata sånn omtrent midt på,i etasjen over Palma Interiør vel og merke.Så vet han det!
Nå har det seg slik at jeg har lett lenge og vel etter gamle hattebokser.På nettet har jeg trålet gjennom Vintage/Brocantebutikker,Ebay,Etsy etc.Jeg har funnet et par ganger,men ikke hatt hellet med meg.Og det er klart at det kan ikke være hvilken som helst hatte-eske,den bør helst se noe lignende ut som desse på bildene!Nå har det seg slik at desse ikke er gamle,men at flinke Anita i Finland med nettbutikken Scarborough Fair lager dem..skjønner dere hva jeg skal frem til???


Å jada,visst ønsker jeg meg noen slike!Helst tre stykker i forskjellige størrelser som kan stables opp på hverandre, like lekkert som avbildet her!Har den perfekt plass til dem på lur :)
Link til Scarborough Fair finner du under innlegget,så alt ligger til rette for den som enn måtte ville bestille....


4 kommentarer:

 1. Ja, de boksene er nydelige. Jeg har laget meg noen selv, men ikke så flotte som disse.
  Ha en finfin dag

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja de var virkelig nydelige altså!
  Jeg er helt sikker på at gubbedarlingen din tar hintet!!
  Jeg kom til å tenke på min bror.....konen hadde skrevet ønskeliste.....og han kjøpte ALT på listen.....han tenkte ikke seg om....hi,hi....heldig for hun da :))))
  Jeg holder på med siste gavene nå.....hos en stor mafioso familie som oss , er det jo 4 bursdager i desember pluss 2 venninner som har bursdag.....
  I dag skal vi feire pappaen min som har dag i dag.....han skal få skjorte,krydder,luzzekatter og en KOKOSNØTT.....hi,hi jeg var bare " nøtt" å kjøpe det,fordi han ALLTID skal knipe på gavene .....så dette blir nok en NØTT ja.....ha haaaa!
  See you snuppa.....travle dager nå.

  Hei og hå :)))))

  SvarSlett
 3. TI HI
  SKAL SI DU ER GOD PÅ
  Å HINTE....
  INGEN TVIL OM HVOR SKATTENE BEFINNER SEG
  KRYSSER FINGRENE FOR DEG
  KLEM ELI:)


  SvarSlett
 4. Disse var skikkelig fine. Har vært inne på linken, og ble helt betatt.
  Håper gubben har lest blogginnlegget ditt med begge øya :)

  Klem Inger

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)