søndag 15. september 2013

Nok en gang...


...har dagen bare gått unna og snart er det natta...ute har det ihvertfall begynt å bli mørkt og det er kjempekoslig det,men hva skjedde med ho kjerringa som skulle ta diverse bilder da tro?


Jeg kom så langt at jeg tok kameraet fra det ene rommet til det andre og hadde til og med en plan,men brått så var det noe annet som skulle gjøres og da gikk det som det gikk.Og det var dumt...for jeg har virkelig fått en skikkelig skatt i hus som jeg hadde lyst å vise frem!!!Men det får visst bli en annen dag,i dag har det meste av dagen gått med til Fotballturnering for Linus´en  


Jeg bare lovpriser bloggen en liten stund her jeg sitter for meg selv mens jeg venter på både Robinson og Åndenes Makt...den gir meg ikke bare deilige inspirasjonsbilder som desse fra dette fantastiske hjemmet,men jaggu har de virkning på et og annet  her i livet også!!!Gubben hadde for eksempel vært inne og snust...slik jeg håpte så nå må jeg bare utnytte Sammensuriumet mitt for det det er verdt,hihi!Litt fantete ja...
..og veldig fornøyd med meg selv!
(Og ikke minst Gubben min)


Har dere forresten sett noe så lekkert som det badet her?8 kommentarer:

 1. Sukk, sukk... drømme, drømme :)

  Ha en fin kveld.

  Klem

  SvarSlett
 2. OMG so wonderful pictures. I ♡ this Style!! Thank you for the beautiful pictures.

  Greetings & hugs from Germany

  Nicole

  SvarSlett
 3. Ah, så masse lekkert og mens jeg skrollet meg nedover sidene her, falt jeg fullstendig for de herlige bildene av murveggene :o) Så utrolig masse fint det finnes der ute et sted og så heldige vi er som kan finne inspirasjon på dette internettet :o) Nå er vi nettopp kommet hjem fra hyttetur og jeg har endelig fått litt tid til en bloggerunde. Nå er jeg skikkelig spent på skatten din.... Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. blir helt imponert over disse vakre hjemmene ...har aldri noen gang satt foten in i et så vakkert hus, som tar pusten fra meg....skulle så gjerne!

  klem tone

  SvarSlett
 5. For et hjem, skjønner godt at du blir inspirert her ja:)
  Godt å høre at det ikke bare er meg som ikke får tiden til å strekke til:) det skjer noe hele tiden og tiden bare renner vekk....
  Ønsker deg en herlig uke vennen:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 6. Åååå det er så masse vakkert rundt omkring,skulle bare hatt ei tjukk lommebok men det har eg ikkje...me blir alltid tiltrukket mot det fine og vakre:)
  Det er jammen ikkje lett å få tida til å strekke til uansett så godt ein prøver men men...her koker eg på rabarbra dessert for å ha i klubb ikveld og så skal eg lage heimelaga blomkålsuppe,Hihi håper det går bra for eg er ikkje den flinkeste men får få mannen til å smake:)

  Ein fin dag til deg:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Skulle gjerne hatt sånt bad :)

  Godt å høre at dagen forsvinner fra andre også :) Har masse planer, men alt for liten tid. Spent på hva slags skatt du har fått i hus!!

  Ha en fin mandag.
  Klem

  SvarSlett
 8. Oi oi.. Her var det mange lekre rom og møbler!
  Gratulerer med den vakre gamle dukken. Passe godt på den nå. Tenk hva den har opplevd i tidligere liv. Kanskje sette den inn i en glassklokke? :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)