lørdag 7. september 2013

K og ka og qué.....


...hæ,liksom!!!!

Stakkars Gubben.Det er ikke bare,bare å være forretningsreisende - det har han tidligere fått klar og tydelig beskjed om fra sin samboer/håperåblikonemoroggiraldrioppdame!Nå skal fyren ut og farte litt lenger enn rundt i fylket...faktisk helt til ytlandet og over dammen til København!Helt siden jeg første gang fikk akkurat den nyheten,har det kommet tre ord ut av munnen min hver gang den kommende turen blir nevt:"K & Co!".Vill i blikket ;)


Som det så ofte skjer ellers,har også desse tre ordene gått inn den ene øren,og enten blitt møtt av proppen som stenger for all hørsel for tiden hos han, eller bare glidd gjennom og ut igjen den andre.Har mest tro på førstnevnte,hihi!Men nå påstår han proppen har begynt å forsvinne og hørselen har normalisert seg...og siden turen nå er rett rundt hjørnet har vel madammen her også intensivert bruken av de tre ordene,og ikke minst skrudd opp volumet når hun sier det!For om ikke hun kan dra på K & Co så kan vel Gubben gjøre det istedetfor? *håpe*
Ihvertfall må det presiseres og komme for en dag hva K & Co er for den som måtte være uvitende om den saken.Og ikke minst,må adresse og beliggenhet nøye beskrives,slik kjekke Gubbelubber kan finne frem og kanskje finne en overraskelse å kjøpe med seg hjem!

Og siden det surrer rundt og rundt i hodet mitt og jeg visstnok skulle være så veldig svimmel denne lørdags formiddagen så er det en ypperlig anledning til å ta livet litt med ro og vise litt K & Co bilder....man kan faktisk bli svimmel bare av det spør du meg!

K & Co er altså en butikk som selger de deiligste gamle ting og tang,franske antikviteter og industrielt vintage:

Her råder et mix af Fransk romantik
med indslag af rå industri design...

Franske kirkestager , Prismelysekroner , Tolix stole ,
Louis Phillipe sølvkamin spejle , industriel vintage ,
samt et stort udvalg af gammelt fattigmandssølv.
INTET NYT , kun gamle ting med sjæl og patina.


Fristelser og skatter i kø,med andre ord!

Og hadde det altså vært jeg som skulle til København,hadde K & Co vært et must.Hvorvidt Gubben er like enig,er vel mere tvilsomt?
Det kan vel konstateres at det stundom kommer en og annen rynke på nesen når ho mor her drar i hus enda mer "skrimmel-skrammel"!
Men snill som han er,lever han både med skrimmel-skrammelet og skrulla sjøl,haha!Og siden jeg aldri får nok av sådant så håper jeg altså Gubben får anledning til å besøke denne butikken:Og skulle tilfeldigvis Gubben titte innom bloggen så har han her all info han trenger...utspekulert jeg???? ;)


K&Co. Fransk Antik & Industriel Vintage.Vesterbrogade 177.
1800 Frederiksberg C - København.

Åbningstider :
Tirs.-Fre. : 12-18. Lør. : 10-14.


bilder fra K & Co og Pinterest


8 kommentarer:

 1. Wow....dette må jo bare være drømme butikken for alle som elsker Vintage:)
  Her kunne jeg tenkt meg alt:)
  Ønsker deg en herlig Lørdag:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. YOUR BLOG IS SO BEAUTIFUL!!!! I must follow you! Anita

  SvarSlett
 3. Ha, ha, ha, du lure madammen :o) Du har lagt så mye innsats i å overtale han, at nå fortjener du snart en liten ting fra denne flotte butikken! Massevis av herlige, sjarmerende ting. Helt enig med deg! Ha en strålende lørdag! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Her er det bare å skrive opp ei ønskeliste!!:)
  For en fantastisk butikk:)
  Ha en kjempefin lørdagskveld!!
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 5. Du altså!!!!
  Om darlingen din ikke faller for dette ..... Ja så vet ikke jeg! Sikker på at han kommer hjem med noe "skrammel" til skjønneste deg!
  Jeg elsker København by the way og din blogg❤❤❤

  Ha en herlig lørdagskveld morroklumpen❤

  SvarSlett
 6. Mye flott!!
  Det er et must å ha med seg noe skikkelig fint når man har vert i "ytlandet", og du har jo vert "onkli" snill og hjelpsom :) Dette burde bli enkelt for ham.

  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 7. Hello from the States. The lovely K & Co. looks fabulous, thank you for sharing the pictures, I can see why you want your hubby to stop and get you a gift.

  SvarSlett
 8. må le av deg....du er bare helt fantastisk hærlig!

  om han finner frem, så spiller det ikke hva han kjøper med, for ingenting ville være feil kjøp på denne butikken ....ser det ut som.

  klem tone

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)